Nuxe Kafeinli Patentli Selülit Serumu - Nuxe Body Serum Minceur Cellulite

Nuxe Kafeinli Patentli Selülit Serumu
Nuxe Body Serum Minceur Cellulite

nuxe-kafeinli-selulit-serumu-minceur-cellulite
Nuxe Kafeinli Selülit Serumu - Nuxe Body Serum Minceur Cellulite


Nuxe Selülit Kremi etkili bir ürün mü? Selülitleri yok etmek için hepimizin bildiği gibi spor, düzenli beslenme, sağlıklı uyuma alışkanlığı şart. Selülit oluşturan nasıl bir tek unsur yoksa, selülitleri geçirmek için de tek yollu otobanda gitmemiz işe yaramaz. Yapabildiklerimizin yanında, ufak da olsa bir etki sağlasa ben kremlerin destekçisiyim. 


Nuxe Kafeinli Patentli Selülit Serumu 'nun etkileri var mı? Selülitlere ne kadar etkili? Bakım adına edinmeli mi? İster vücut, ister yüz, ister saç olsun bakım ürünlerini yazarken mutlaka uzun bir deneyim süresinden sonra blog sayfamda paylaşmaya özen gösteriyorum. İşte aylardır kullandığım, Nuxe Selülit Serumu ve Selülitlere Olan Etkisi...

Geçtiğimiz sene şu linkteki L'oreal Selülit Kremi 'ni yazarken de söylediğim gibi :


Benim İçin Selülit Kremleri 2'ye Ayrılıyor :

 1) Hiç İşe Yaramayanlar

 2) Az İşe Yarayanlar




şeklinde. Çünkü bir kremden mucize beklemek biraz hazırcılık oluyor. Yaşadığımız dünya gayret üzerine kurulmuş. Emek olmadan yemek olmaz der büyüklerimiz. Eğer şekilli bir vücudun, fit bir görünümün imzası olmak istiyorsak bunun için uğraşmalıyız. Olay sadece dış görüntü vs değil aslında, sağlıklı yaşamak hem vücutlarımızın geleceği için önemli hem de kendimizi daha mutlu hissetmek için. Ancak görüntümüz de mühim. Aynaya baktığımızda kendimizi güzel bulursak güne keyifle başlıyoruz. Estetik kaygısını, takıntı olmadığı sürece her insanın taşıması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu kendimize verdiğimiz önemin göstergesidir.


Nuxe benim artık en favori markalarımdan biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şu ana kadar kullandığım Nuxe bakım ürünlerinden yana tek bir kere bile memnuniyetsizlik yaşamadım. Selülitsiz kadın var mıdır? "Tabii ki var, mesela bende hiç yok, nasıl yok bilmiyorum, şans işte" demeyi çok isterdim. Ama hayır.  Her kadın gibi benim de selülitlerim var. Selülit zaten aslında kötü bir şey de değil. Kadınsal hormonlarımızla alakalı. Ama estetik kaygı, yaz zamanı bikini sendromuyla birleşince insanda ister istemez dikkat etme uğraşına itiyor.


Kıştan beri düzenli spor yapıyorum, sağlıklı yaşam konusunda inanılmaz bilinçliyim. Benim bünyem çok çabuk kilo alan ve çok çabuk da veren bir bünye. O yüzden hayatımda spor mutlak surette var. Fakat ister kilo alayım, ister vereyim bacaklarımda selülitler çok rahatsızlık yaşatmasa da hep oluyor. Çok sorun etmiyorum aslında, bunun için özel kürler veya güzellik merkezlerinde seanslar da alma hevesim yok. Sadece yaza girdiğimiz ve ben de artık deniz kenarında yaşadığım için, diğer zamanlara göre tabii ki bu konu benim için daha önemli hale geliyor.


Spor yapıyorum, özel spor harici bol bol yürüyüşler yapıyorum, merdivenleri kullanıyorum, şekeri bıraktım, hiçbir surette artık şeker kullanmıyorum, çoğu sebze yemeğini kendi tuzuyla yiyorum, ekstra tuz kullanmıyorum. Sadece hayatımda arada ufak tefek aburcuburlar oluyor. Arada olmasından yanayım, çünkü ben kendime yasak koymayı sevmiyorum. Vücut bakımına da önem göstermeye çalışıyorum. Geçen sene bu zamanlarda blogda yazdığım L'oreal Percet Slim Selülit Kremi 'nden etki görmüştüm. Etkisi var ama Walmart 'tan teyzem aldığı için Türkiye'de daha bulamadım, bulmak için de çok uğraşmadım açıkçası. Ama etkisi fena değildi.


selulit-kremi-kullananlar-blog-nuxe-kafeinli-selulit-serumu-minceur-cellulite
Nuxe Kafeinli Selülit Serumu - Nuxe Body Serum Minceur Cellulite

Uzunca bir süredir, test ede ede Nuxe Selülit Giderici Serumu 'nu kullandım. Bu serumun ilk dikkatimi çeken özelliği, tipik Nuxe kokusu içermemesi oldu. Nuxe kokularına aşinaysanız, bakım ürünlerinin ne kadar harika ve tazeleyici bir kokuya sahip olduğunu fark etmişsinizdir. Ama Nuxe Selülit Serumu 'nda alıştığım Nuxe kokusu yok. Çok bitkisel bir kokusu var. Ben rahatsız olmadım ama belki bu anlamda bir parça rahatsız olabilirsiniz. Bu bitkisel kokusunu ise, selülitlere etki etmesi için kullandığı çiçek ekstratlardan olduğunu düşünüyorum. Uyguladığım yeri tazeleyici his sağlayarak etkiliyor. Ben bacaklarıma uzun bir süredir sadece bu serumu kullandım. Evet, selülitlerde gözle görülür azalmalar gördüm. Ki bu duruma çok da sevindim. Sıkılaştırıcı yanı da var. Ama bunları bir mucize olarak lanse etmek istemiyorum. Selülitleri yok etmek için değil de, selülitlerin görünümlerini azaltmak için destek verici ürün grubunda diyebilirim. Bunun yanı sıra serum etkisinden dolayı vücuda bakım da yapıyor. O yüzden de daha bir seviyorum. Ben günde 2 kez bacaklarıma uyguladım. Yaklaşık olarak da 4 hafta gibi bir sürede selülitlerde gözle görülür bir azalma fark ettim. Yapılan spora, dikkat edilen gıdalara destek olarak bakım ürünlerini de kullanmayı ihmal etmiyorsanız, bakımın verdiği keyfi seviyorsanız kesinlikle öneririm. Geçen sene kullanıp beğendiğim L'oreal kreminden daha da etkili. İçerik olarak da daha güzel.





Nuxe Selülit Serumu yani Nuxe Body Serum Minceur Cellulite ürününü, Kozmopoli 'den güvenle alabilirsiniz. Hatta Kozmopoli 'de duş jeli set halinde daha uyguna fiyata satılıyor. O duş jeli de tatlı bir aromaya, kalıcı kokuya ve rahatlatıcı etkiye sahip, eminim ki bayılacaksınız.


Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.