Alışveriş- Bayram İndirimi! (Watsons-Gratis-Yves Rocher-Flormar)

Ohh bu indirimi de atlattıkk :) İndirimlere karşı maalesef zaaflarımız var. 
Açıkçası ben daha çok ihtiyacım olan ürünleri aldım. Nasıl olsa kullanılacak ürünler olduğu için uygun fiyata almak çok daha mantıklı oluyor.
 Ben bu sefer alışverişimin çoğunluğunu Gratis'ten yaptım, çünkü Gratis'in indirimleri Watsons'a göre daha fazlaydı.

Size  aldıklarımdan indirim oranlarıyla beraber kısaca bahsedeceğim.


İlk olarak Gratis Alışverişimle başlıyorum;

1- Nivea Duş Jeli: 30tl ve üzeri alışveriş yapınca 5,90tl'ye geliyordu, 500ml'lik boyutuyla fiyatı çok uygundu. Nivea duş jelleri çok nemlendirici oluyor.

2- Toni&Guy Bukle Belirginleştirici Sprey: Toni&Guy'ın saç ürünlerini çok başarılı buluyorum. Daha önce hiç denemedim, denemek için aldım. Fiyatı %25'lik indirimle 25tl.

3- Toni&Guy Yeniden Yapılandırıcı Saç Maskesi: Daha önce bitenlerimde de bahsetmiştim, çok severek kullandım bitirdim, yenisini aldım. Ayrıntılı yazısı için Tık Tık! Fiyatı %25'lik indirimle 30tl

4- Cettua Siyah Noktalar İçin Burun Bandı: Daha önce Nivea'nın bantlarını kullanmıştım. İlk defa bu markayı deneyeceğim. Fiyatı 4,25tl.

5- Eklips Fan ve Far Fırçası: Fırçaların kalitesine çok şaşırdım. Fan brush tam bir aydınlatıcı fırçası kılları çok yumuşak çok beğendim. Fiyatı fan fırçası 2,25tl, far fırçası 2,95tl.

6- Panama Jack Aloe Veralı Güneş Sonrası Ferahlatıcı Jel: Şu an tatildeyim ve bol bol güneşleneceğim. Güneşten sonra cildimi rahatlatacak bir ürünüm yoktu. Hem ferahlatan, hem nemlendiren bir jel. Kokusu da harika. Fiyatı %50'lik indirimle 12,50tl.

7- Pantane Bukle Belirginleştiren Şekillendirici Bakım Kremi: Fiyatı çok uygun olduğu için aldım. Saç ürünlerim çok çabuk tükeniyor zaten, bunu da denerim :) Fiyatı 3,50tl.

8- Rexona Duş Ferahlığı Deodorant: Yaz aylarında sık sık deodorant bitiriyorum. Fiyatı 6tl.

9- The Balm Shwing Eyeliner: Çok severek kullanıyorum. Bendeki bitmek üzere olduğu için yenisini aldım. Ayrıntılı yazısı için Tık Tık! Fiyatı %50 indirimle 13tl.

10- The Balm Our Shadow Tekli Far: Pigmen toz gibi bir far. Çok parlak bir şampanya rengi. Fiyatı 12tl.

11- The Balm Cindy Lou Aydınlatıcı: Alıp almamakta çok kararsız kalmıştım ama aldım :) Hafif pembelik somonluk içeren bir aydınlatıcı. Fiyatı %50 indirimle 25tl.


Flormar Alışverişim;

12- Flormar Crazy Look Maskara Bazı: Çok merak ediyordum, oldukça övülen bir ürün. Bakalım bir deneyelim. Fiyatı 25tl.

13- Flormar Oje- 41-49-03 : Fiyatları sanırım 1-2tl arasında.

14- Flormar Nail Art Fırçası: İnce uçlu bir fırça fiyatı 2-3tl arasnda.

Yves Rocher Alışverişim;

15- Yves Rocher Kıvırcık Saçlar İçin Şampuan: Deneyeceğim. Fiyatı %50 indirimle 9tl.

Watsons Alışverişim;

16- Rimmel London Waterproof Mascara:  Denizde havuzda akmayan bir rimel arıyordum, indirimdeyken alayım dedim. Fiyatı %40 indirimle 5,90tl.

17- Rimmel London Kate Moss Ruj 16 numara: Çook çook tatlı bir pembe, bayıldıım. Kate Moss Rujlar Yarışıyor Yazısı için Tık Tık! fiyatı 7,90tl.

Benim bayram indiriminden aldıklarım bu kadardı. 
Siz bayram indiriminden neler aldınız? İndirimler size yeterli geldi mi? 

İndirimden aldıklarımı benden dinlemek isterseniz, Youtube'daki videomu izlemek için Tıklayın!


Sevgiler.
Paylaş
, , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.