Farmasi Bubble Bath 3in1 : Duş Jeli + Banyo Köpüğü + Şampuan

farmasi-bubble-bath-dus-jeli-banyo-kopugu
Farmasi Bubble Bath - Duş Jeli Banyo Köpüğü Şampuan




Farmasi Bubble Bath Star Fruit, 500 ml boyutunda ancak konsantre bir ürün olduğu için 2 katı yani 1000 ml 'e denk gelen bir vücut temizlik ürünü. Hem küvetinizde banyo köpüğü olarak, hem duş jeli olarak hem de şampuan olarak kullanım sunuyor.


Konsantre bir ürün olması kullanım açısında daha bereketlilik sunuyor. Ancak banyomda bir küvet olmadığı için banyo köpüklerini duş jelini olarak kullanabiliyorum ve haliyle konsantre olması benim için çok önemli olamıyor. Zira tüketici alışkanlığı olarak, diğer duş jellerini ne kadar kullanıyorsam, bunu da o miktar kullanıyorum.


Kokusunu kişisel zevk olarak beğendiğimi söylemem. Çünkü bana tam olarak meyve parfümlü bir bulaşık deterjanını anımsattı. Kokusu rahatsız edici yoğunlukta değil ama hem şişesinde hem de duşta kullanırken bu koku beni sardığı için koku zevki olarak çok sevdiğimi söylemem. Yapısında ise öyle herhangi bir olumsuzluk hissetmedim, diğer duş jellerinden geri kalır bir yanı yok hatta market duş jellerindeki gibi vücudu çok kurutmuyor, onlara kıyasla daha iyi. Fakat yumuşacık bir vücut da bırakmıyor. Ortası diyebilirim.


İçerisinde SLS bulunuyor. Yüz temizleme jellerinde ve şampuanlarımda ekseriyetle sülfatsız ürünleri tercih etmeye çalışıyorum ancak duş jellerinde tam anlamıyla böyle bir geçişi henüz yapmış sayılmam, bu yüzden sülfat içermesi konusu benim için olumsuzluk teşkil etmedi. Ama içerisinde, çok hoş bakılmayan Cocamide DEA bulunmamasını tercih ederdim tabii ki. Bununla birlikte paraben bulunmaması ürünün en güzel tarafı. Paraben konusunda yeni öğrendiğim bir bilgi ise, parabenin cilt yapısını değiştirdiği yönünde. Fazla parabene maruz kalan cilt, ya daha fazla yağlanırmış ya da daha fazla kururmuş. Bu açıdan paraben içermemesi artı bir özellik.


İyisiyle kötüsüyle Farmasi Bubble Bath 'ı değerlendirmem bu şekilde. Koku zevkim açısında çok uyuşamama benim için sorun ama bittabii ki koku zevkleri kişisel olarak değişir, belki siz benden daha çok sevebilirsiniz. Eğer banyonuzda küvet var ise banyo köpüğü olarak konsantre formülünden yararlanabileceğiniz gibi 3 farklı kullanımı sayesinde özellikle tatil zamanlarında daha işlevsel olacağı aşikar.



Farmasi Bubble Bath ürünlerinin Star Fruit çeşidinden hariç daha farklı çeşitleri de bulunmakta,
Farmasi Web Sitesi 'nden temin edebilirsiniz.


* Tanıtım Ürünüdür.


Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.