Flormar Beauty Toys / Purr Cat * Ten Rengi Nude Oje

Flormar Beauty Toys Purr Cat Nail Polish
Flormar Ten Rengi Nude Oje

Flormar yeni bir oje koleksiyonu çıkardı. "Güzelliğin Yeni Oyuncakları" konsepti ile oluşturulan Beauty Toys, Nail Art 'a başlamak isteyenlere veya Nail Art ile öteden beri ilgili olan güzellik düşkünlerine özel, tırnakları süslemeyi kolaylaştıran fırçalar eşliğinde hem canlı hem pastel tonların bir arada kullanıldığı 10 farklı oje ile birlikte sunulan kolesksiyondaki dikkat çekici özelliklerinden birisi, Flormar ojelere isim vermeyi sürdürüyor oluşu. Purr Cat ismindeki BT04 kodlu bu oje, sıcak bir ten rengi.



flormar-beauty-toys-purr-cat-oje-ten-rengi
Flormar Beauty Toys Purr Cat - Ten Rengi Nude Oje




Latte kahve sıcaklığında resmen. Nude yani ten rengi ojelerin en güzel özelliği, tırnaklarda oldukça şık ve zarif bir görüntü sağlaması. Flormar Purr Cat, çok açık bir nude olmadığı için kişisel görüşüm çoğu cilt tonuna yakışacağı yönünde. Çünkü ten rengi (nude) ojeler tıpkı rujar gibi seçimleri aslında kolay değil. Ama Flormarr Purr Cat biraz orta-koyulukta bir nude oje olduğu için, hem açık hem orta hem de daha koyu tenlerde oldukça hoş duran bir ten rengi oje olacaktır.


Hatta pek çok Nail Art çalışmalarında, doğal durduğu için,
 taban rengi olarak da rahatlıkla kullanılabilir.



Ayrıca Flormar 'ın bu ojesinin rengine Purr Cat isminin çok yakıştığını not düşmeliyim,
ojenin ismini çok sevdim ☺



* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.