Lanvin Marry Me Parfüm Yorumu

Lanvin Marry Me Parfüm Yorumu

lanvin-marry-me-parfum-yorumu
Lanvin Marry Me Parfüm Yorumu


Fransız modasının dev isimlerinden birisi olan Lanvin, parfüm dünyasında da adını, podyumlardaki soluk kesen gücü kadar hissettiren güzellikte, hele ki Marry Me parfüm kokusu ile... Mevsimsiz parfümlerden birisi olan Lanvin Marry Me parfümü, "Evlen Benimle" davetinin muzipliği kadar canlı ve bir o kadar aşk dolu. Ama bu aşk, keskin sınırlar arasında dolaşan, bol baharat acısıyla harmanlanan yakıcı ve yıkıcı bir aşk değil. Tam tersine, tutkuyu alıştıra alıştıra hapseden, samimi, yumuşak, bağlayıcı, naif havasıyla büyüleyen güzellikte. Yani bir Venüs aşkı gibi. Keyifli ve tutkulu bir romantizm neşesi aurasında diyebilirim.



Lanvin Marry Me parfümü hakkındaki yorumumun detayları şu şekilde :




lanvin-marry-me-parfum-yorumlari
Lanvin Marry Me Parfüm Yorumları

Parfümlerin ambalajları ilk aşkı yaşamamızı sağlıyor. Pembe satin kurdele ve asimetrik gümüşi kapak ile zarif tasarım buluşması... Bu parfümü ilk gördüğümde hissettiğim, kokuyu ilk kokladığım andaki hissettiğimle aynı idi. Lanvin Marry Me parfümü; hem romantik, hem sıcak, hem de kasıp kavurmadan sade çiçeklerle çevreleyen çok hoş bir koku aralığında. Doğrusu parfümün reklamı, afişi ve şişenin dizaynı; parfümün kokusunu yansıtan başarıyı layıkıyla sergiliyor. Çoğu parfümde önce taze narenciye aroması gelir burnuma, oysa ki bu parfümde ilk açılış bile çiçeklerin cesur baskınlığında ilerliyor.


lanvin_marry_me_parfum_yorumlari
Lanvin Marry Me Parfum Yorumlari


Çiçek kokularını severim ama sadece çiçeklerle harmanlanmış parfümler yerine biraz daha zengin bir şölen isterim. Lanvin Marry Me, tam bir çiçeksi parfümler ailesinin üyesi olmasıyla "sanırım bu parfümün bu kadar çiçeksi oluşu tenime yakışmayacak" diye düşündüğüm anda, beyaz çiçeklerin eşliğinde gelen narenciye kokusuyla beni tavlamayı başarıyor. Tunus portakalı, Yasemin Çayı, Frezya, bir parça Şeftali... Kulağa nasıl hoş bir birleşim geliyorsa emin olun burna da aynı hoşlukta bir koku geliyor. İlk hissettiğim çiçek aroması, parfüm tenimde durdukça meyveli-çiçeksi hale bürünüyor. Ama kesinlikle meyveler baskın değil, hiçbir zaman meyveler bağımsızlığını ilan etmiyor, bu kokuda cumhuriyetini ilan eden kesinlikle ve kesinlikle beyaz çiçekler.


- Lanvin Marry Me Parfüm Afişi -
lanvin+marry+me+parfum+yorumlari
Lanvin Marry Me Parfüm Yorumları

Parfümün tenden ayrılışı da bir hayli romantik. Çünkü Amber var bir kere, nasıl şiddetli olabilir ki? Amber kokusu, bana göre en egzotik ve en şehvetli koku notalarından birisi. Amber kokusuna eşlik eden sadakat dolu bir koku var ki; o da Misk. Parfümün bitişindeki bu dengeli karışım, parfümü biraz daha çekici, biraz daha bağlayıcı yaptığını düşünmüyor değilim.


Bana göre, mevsimsiz kokulardan birisi. Çiçeksi bir parfüm olan Lanvin Marry Me, zaman zaman meyveleri de hissettiren ama çiçeklerin varlığını bir an bile unutturmayan, tende oldukça yumuşak bir koku bırakan, hafif, hoş ve kalıcı bir koku. Romantikliğin içinde biraz seksilik de barındırdığı için ayrı seviyorum doğrusu. Modern, hafif, romantik, feminen ve 4 mevsime de uyan nadir parfümlerden birisi.



Lanvin Marry Me Parfüm reklamı da, parfümün romantik ve aşk dolu yönünü yansıtıyor, 
izlemek isterseniz:



Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.