Mimlendim- Siz hiç...

Bu benim ilk mim yazım, hep severek okurdum mim yazılarını. Sonunda beni de mimleyen oldu :) Beni canım arkadaşım İsimyoktuki Tuğba mimlemiş, onun mim yazısına gitmek için Tık Tık!


1-Siz hiç gerçek aşk nedir bildiniz mi? 
Gerçek aşkı tadabilen şanslı insanlardan olduğumu düşünüyorum. Birçok insanın aşık olduğunu düşünüp, aslında birbirleriyle sadece saplantılı bir beraberlik yaşadıklarını biliyorum. Gerçek aşk birbirine bağımlı olmadan bağlı olmak,yanında çocuklaşmak,utanmamak, çekinmemek,kendini güvende hissetmek, düşüncelerine ve ona karşı saygılı olmak ve Sevmektir...


2-Siz hiç acı çektiniz mi?
Fiziksel olarak çok büyük acılar çekmedim çok şükür. Duygusal olarak da ufak ayrılıklar dışında da büyük kayıplar yaşamadım. Bu konuda insanların yaşadığı sıkıntıları manevi kayıpları gördükçe kendimi şanslı hissedip şükrediyorum..


3-Siz insanların taa gözlerinin içine baktınız mı?
Gözlerini kaçırarak konuşan insanlardan yada ben birşey anlatırken etrafa alık alık bakan insanlardan hiç haaz etmem. Biri birşey anlatırken de kendim anlatırken de gözlerinin taa içlerine bakarım :) Birde insanları tanımak ve niyetlerini anlamakta da gözler önemlidir benim için ;)


4-Siz hiç salıncakta sallanıp bulutları yakalamaya çalışıtınız mı?
Düşündüm düşündüm ama böyle bir şey yapmadım sanırım. Benim çocukluğum sahilde geçtiği için ben kumsalda yatıp gökyüzüne bakıp bulutların hareketlerini izlerdim. Birde bu dünyada ne kadar küçük olduğumu düşünürdüm :) 


5-Siz hiç ayağınız takılıp düştüğünüzde bayılana kadar güldünüz mü? 
Gülmek miii?!!! Hemen ağlarım ki, şu 22 yaşımda düşeyim, yine ağlarım. Hem rezil oldum diye,hem canım acıdı diye, hemde güldüler diye!!! Neden bilmiyorum ama kendime gülebilen biri değilim başkası düşse gülerim ama kendim düşünce psikolojim yerle bir oluyor :D Gülmeyin ağlarım :D


6-Siz hiç parmak yarışı yaptınız mı?
Canımız sıkılınca ilkokulda falan hep yapardık. Hala çok sıkılmışsak belki yaparım :D


7-Siz hiç kafanızı su dolu bir kovaya sokup nefesinizi ne kadar tutabileceğinize baktınız mı?
Yine sahil çocuğu olduğum için bunu hep denizde yaptık. Çocukken en sevdiğimiz oyunlardandı. Birde kim daha fazla takla atabilecek vardı o daha eğlencelidir :))


8-Siz hiç ruh çağırdınız mı?
Ruh çağırılmayan çocukluk mu olurmuş? Evde okulda çoğu yerde çağırırdık :D Ölen dedemi çağırmıştık bir kere hatırlıyorum Hahaha :D gelince ne yapacaksam artık çocukluk işte :D Pencereler kapalıyken boş şişeler falan düşmüştü birden,epey korkmuştuk :))


9-Siz hiç altın günü yaptınız mı?
Hayır yapmadım ama altın günlerinde büyüdüm :D Annemle günlerde gezerdim birde severdim ben orta yaşlılarla oturup dedikodu dinlemeyi :D


10-Siz hiç pamuk şeker yerken elinize yüzünüze bulaştırdınız mı?
Ben çocukken sanırım hiç pamuk şeker yemedim :/ Hiç hatırlamıyorum. İlk yediğimde sanırım 16-17 yaşımdaydım yemeyi becerememiştim her tarafıma bulaşmıştı :D 


11-Siz hiç bir gece yarısı uyanıp sevdiğiniz birinin nefesini dinlediniz mi?
Çocukken bazen korkarak uyanırdım. Annemle babamın odasına gider nefes alıyorlar mı diye izlerdim nedense uyurken onlara birşey olmasından çok korkardım :( 


12-Siz hiç saatlerce köpük banyosu yaptınız mı?
Eveeet.. Kışın jakuzide oturmaya bayılıyorum ama ilk deneyimimde köpüğü biraz fazla koymuşum jakuziden taşıp tüm banyoyu kaplamışlığı var hahaha :D 


13-Siz hiç çimlerin üstünde çıplak ayak yürüme keyfini yaşadınız mı?
Çim olsun,kumsal olsun hemen çıkarırım ayakkabılarımı terliğimi acayip severim çıplak ayak yürümeyi :)


14-Siz hiç yağmur altında çılgınca koştunuz mu? 
Hava soğuk değilse yağmurda ıslanmayı deli gibi severim. Koşar, yürür ıslanırım. Hele canım sıkkınsa resmen arınmış hissediyorum bence çok keyifli. :))


15-Siz hiç bir günü hayıflanmadan geçirdiniz mi?
Sanmam. Memnuniyetsiz insanoğlu :/ 


16-Siz hiç sesiniz kötü olsa bile bağıra bağıra şarkı söylediniz mi?
Hergün yaptığım birşey ahaha :))


17-Siz hiç kendi takımınız yense bile karşı tarafı alay etmeden medenice tebrik ettiniz mi? 
Etmişimdir ama laf sokmadan da tadı çıkmaz ki :D


18-Siz hiç yardımlaştınız mı?
Elbette. İnsan insana her zaman muhtaçtır.


19-Siz hiç "etraf ne der" diye düşünmeden bir kez rahatca hareket ettiniz mi?
Bunu hayatında hiç yaşamamış insanlar var dimi? Acıyorum onlara! Etraf ne der diye hiç düşünmem. Küçük bir yerde büyüdüm ama herkes sevgilisini saklarken kaçarken ben elini tutar gezerdim,çok şaşırıyorlardı bana ama ben bu hayata bir daha gelmeyeceğim,ne yaşamak istiyorsam yaşayacağım. Bu konuda ailemle ters düşsek bile ben böyle düşünüyorum. 
El alem ne der diye düşünmekten ömür geçiyor bitiyor ! Kimseye göre yaşayamam kimse kusura bakmasın.
Bu benim Hayatım!


20-Siz hiç gönlünüzce yaşayabildiniz mi?
İmkanlarımı zorlamayı hep severim. Her zaman daha iyisi olabilir. Çok şükür gönlümce yaşıyorum çoğu istediğimi yapabiliyorum. Ama kendi paramı kazanmaya başlayınca daha da gönlümce yaşayabilirim :))
Sorulara ilk baktığımda ne yazıcam ki demiştim ama yazdıkça açıldım ve çok keyif aldım :) Sizin de katıldığınız bir sözüm varsa belirtin, istediğiniz soruya sizde cevap verebilirsiniz..

Benim Mimlediklerim;

balböceğiilekozmetik
beautybysyln
strawberrymillk




Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.