N.Y.C Oje Lingering Lingerie Nail Polish

NYC Oje Lingering Lingerie 
NYC Lingering Lingerie Nail Polish



Orta yaşlı bakımlı hanım teyzelerinin tırnaklarında bolca gördüğümüz sedefli açık pembe rengine sahip olan N.Y.C. Lingering Lingerie ojesi, diğer tüm N.Y.C (New York Color) ojeleri gibi sade ambalajlı halleri ile Watsons mağazalarında satılmakta. Günlük hayatımda uzun bir süredir açık renk ojeler kullanıyorum. Eskiden koyu tonları daha severdim, insanın zamanla zevkleri değişiyor galiba. Açık renkleri seviyor olmama rağmen, ne yazık ki bu oje ton olarak bana hitap eden aralıkta değil. Ojenin renginin uyumsuzluğunu geçtim, yapı olarak da bende 2. bir Nyc ojesi aldıracak etkiyi bırakamadı.


nyc-oje-lingering-lingerie-nail-polish
NYC Oje Lingering Lingerie Nail Polish



nyc-oje-lingering-lingerie-nail-polish-swatches
N.Y.C. Oje Lingering Lingerie Nail Polish


N.Y.C. Lingering Lingerie ojesi 2 katta rengini verdi. Aslında 3.kat da olsa fena olmaz, tırnak çizgileri tamamen gider ama 3 kat ojeleri çok ağır buluyorum ki Nyc ojesinin yapısı da öyle ipincecik değil. Bir de kuruma hızı şipşak olmadığı için üzerine hızlı kuruma sağlayan CND Top Coat (favorim) kullanınca, 3 kat oje haliyle yeteri kadar kalın oluyor. Ojenin fırçası normalden inceye doğru ve ne yazık ki tırnakta ojeyi iz bıraka bıraka sürülmesine neden oluyor. Bu yüzden pürüzsüz sürmekte biraz zorlandım. Bununla birlikte bu ojenin özelliği 7 gün kalıcılık başarısıymış. Ben de "yok öyle bir dünya" diyorum. Bir de %50 tırnak sertliği kazandırma gibi büyük bir iddiası var ve ben ne zaman bu ojeyi sürsem tırnaklarım normal sertliğini yitirip daha esnek hale geliyor. Muhtemelen içerik olarak iyi değil. Ojelerde içerik aramıyorum ama tırnaklarımı bu kadar esneten bir oje de benden geçerli not alamaz.


nyc-oje-lingering-lingerie-nail-polish
NYC Oje Lingering Lingerie Nail Polish


Bu ojeyi kullandığım gün Kalyon Tırnak Sertleştirici kullanmak farz oluyor. Kuruma hızı da tek başına öyle güzel değil, ekstradan yardımcı istiyor. Fiyatı sanıyorum ki 3-4 TL arasında. Uygun fiyatlı oluşuyla belki tercih edilebilir gibi gözüküyor ama Golden Rose ojelelerinden en ucuz ve ilk serisi olan Paris oje serisi bile Nyc ojelerinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Eğer uygun fiyatlı oje alternatifleri arıyorsanız Golden Rose, Flormar, Pastel markalarına bakabilirsiniz. Hatta Essence ve Wet n Wild ojeleri bile daha güzel. Diğer renkleri ve yapıları hakkında fikrim yok, çoğu blogda hızlı kuruma sağlayan üst cila bazının (Top Coat) methini duydum ancak bana gönderilen bu renkli oje bende çok olumlu bir izlenim bırakmadığı için, açıkçası farklı çeşitlerini alma macerasına girmeyi düşünmüyorum. Bu yüzden de öneremiyorum.


nyc-oje-lingering-lingerie-nail-polish
NYC Oje Lingering Lingerie Nail Polish


Watsons 'a gönderisi için teşekkür ederim.
Eminim ki NYC 'nin daha başarılı ürünleri vardır ancak ben bu ojeyle anlaşamadım ☺ 
Bu fiyat aralığında daha kaliteli olan Essence, Flormar, Golden Rose, Pastel ojelerini daha çok tercih ederim.

* Watsons Gönderisidir.

Paylaş
, ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.