Yardley Mavi Orkide Duş Jeli ve Vücut Bakım Losyonu

Yardley_gratis_dus_jeli_vucut_bakim_losyonu_mavi_orkide.jpg
Yardley Mavi Orkide Duş Jeli Vücut Bakım Losyonu


Yardley, benim çok uzun bir süredir yurt dışı online alışveriş sitelerinde gördüğüm ama henüz keşfetmediğim bir marka idi. Yurt dışı sitelerinde oldukça uygun fiyata satılmakta. Bildiğiniz gibi ülkemizdeki çoğu kozmetik markası yurt dışıyla paralel fiyatlarda satılmıyor, çoğu makyaj ve bakım markalarını neredeyse 2-3 katına alıyoruz. Bu durumdan muzdarip bir kozmetiksever olarak Gratis 'in politikasına bayılıyorum. Zaten Benefit ile yarışan kalite ve şirinlikteki theBalm ürünlerini bu kadar uygun fiyata edinmemizi Gratis sağladı. Bu konuda takdire şayan. Açıkçası, theBalm ürünlerine sahip olduğumdan beri, Benefit ürünlerinde gözüm yok artık. Yardley markası da banyo ve duş ürünleri ağırlıkta olan bir İngiliz markası. Yine Gratis 'in güzelliği sayesinde uygun fiyatla bizlerin beğenisine sunuluyor.



Yardley Mavi Orkide serisindeki duş jeli, hafif çiçeksi bir kokuya sahip. Duşta sizi boğan kokuda olmaması en güzel artısı. Bunun yanı sıra vücudu gayet iyi temizliyor. İçerik olarak doğal bir marka değil ama böyle bir iddiası da yok. En büyük özelliği fiyatına göre etkisinin iyi oluşu. Serinin bir diğer ürünü ise Yardley Mavi Orkide Vücut Losyonu. Losyonun emilimi orta, ne çok ağır ne ultra hafif. Vücut bakımı için çoğu cilt tipini memnun edecek etkide. Kokusu yine hafif çiçeksi aromada. Hem vücut bakımı adına kullanıyorum hem el kremi adına.



Yardley ürünlerinin genel olarak ambalajları sade bir çizgiye sahip. Kişisel olarak duş jelini daha çok beğendim. Hatta farklı birkaç çeşidini de denemek üzere Gratis alışveriş listeme not olarak ekledim. Ayrıca, ben her Gratis alışverişi öncesi Gratis kataloğuna şöyle bir bakıyorum, nelerde indirim var, neler yeni diye. Alışverişe çıkmadan evvel Gratis kataloguna bakınarak alışverişinizi isabetli seçimlerle daha rahat listeyebilirsiniz.



* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.