Bitenler Kulübü #44

Bitenler Kulübü

Bitenlerimi bir kulüpte toplayarak veda ettiğim Bitenler Kulübü 'mün bu sefer 44. kere blogda yer alıyor. Ayrıntılar şu şekilde :



bitenler-kulubu
Bitenler Kulubu





bitenler_kulubu
Bitenler Kulubu

1) Cettua - Before Having Date/Collagen Essence Mask : Cilt bakım maskelerini seviyorum, çok sık olmasa da uygulamaya çalışıyorum. Kağıt maskeler içinde en çok sevdiğim bu maske. İçeriğinden dolayı değil, sağladığı rahatlama ve ferahlık yönünden. Bu maskeyi ne zaman kullansam, ardından oh miss diyorum. Sonki aldığım da bitti ama biliyorum ki bir yenisi beni Gratis mağazasında heyecanla bekliyor 



2) Sebamed Fresh Shower Duş Jeli : Sebamed ürünlerini seven de var sevmeyen de. İçerik olarak yalın bulduğumdan dolayı ben seven taraftayım. Bugüne kadar Sebamed 'in birçok ürününü kullandım, genelde de memnun kaldım, tıpkı bu duş jeli gibi. Olmazsa olmaz kıvamda değil ama tekrar alınabilir kıvamda.



3) Gratis Milky Dream Body Scrub Gel : Gratis mağazasına bayılıyorum, ürün çeşitliliği ve indirimleri pek bir şahane. Ama bu ürün berbat ötesi. Ne yazık ki çöpe atmak zorundayım. Genelde bana uymayan cilt ve makyaj ürünlerimi kozmetiğe en az benim kadar düşkün yakın arkadaşlarımın beğenisine sunuyorum, ama bu ürünün yeri çöp. İçerik olarak etki olarak bir ürün ne kadar berbat olabilirin ismi. 1 kere kullandım ve atıyorum ne yazık ki.



4) Phyto Saç Derisini Rahatlatan Sülfatsız Şampuan Phytoapaisant Shampoo : Bayıldım, kesinlikle  ve kesinlikle yenisini alacağım. Saç derisini muazzam rahatlatıyor, hatta kozmetik dünyasında böyle bir iddiası olan şampuanı bulmak ve bu iddianın gerçek olduğunu keşfetmek zordur. Benim En İyi 5 Şampuan listemde boşuna 1.liği almıyor. Gerçekten çok beğendim, %100 yenileyeceğim



5) Cyrene %100 Saf ve Doğal Argan Yağı : Sarı renginde değil şeffaftı, takip ettiğim bitki uzmanları Argan Yağı 'nın gerçeğinin böyle olduğunu söylüyor, o yüzden güvenerek kullandım. Geceleri minik dozajlarla cildimin kuru olduğu dönemlerde uyguladım. Daha fazla detayını linkine tıklayarak okuyabilirsiniz.




Biten ürünlerim şimdilik bu kadar, darısı bitmek bilmeyen kozmiklere.


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.