Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu Etkili mi? Almalı mı?

Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu Etkili mi? 
Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumunu Almalı mı?


eeose-kas-ve-kirpik-bakim-serumu-kullananlar-etkileri
Eeose Kas ve Kirpik Bakim Serumu Etkileri


Çok uzun bir süredir deneyimlediğim Eeose Kaş ve Kirpik Bakım Serumu 'nun etkilerini artık yazma vakti. İlk zaman düzenli kullanamadım, çünkü o sıra ev taşıma ile ilgili durumlar yaşadım. Sonrasında ise oldukça düzenli kullandım. Yorumlarımı merak ediyorsanız >>>




Hiç işe yaramadı diyemem ama bu bakım serumun kirpiklerimde gözle görülür fark oluşturup "ah işte budur!" etkisini hissedemedim. Hatta bu ürün tanıtım amaçlı gönderildiğinde çok sevinmiştim, çünkü o sıralarda ürünü birkaç yerde okuyup alıp almama konusunda muallaktaydım. İlk zaman düzensiz ancak sonradan oldukça düzenli kullandım. Doğrusunu isterseniz etkili bir sonuç gözlemleyemedim. Çok isterdim ki, buraya öncesi ve sonrası kirpik uzunluğumu göstereyim ama nafile, kirpiklerime yaptığı sadece ufak bir güçlendirme payı. Onu da bırakır bırakmaz tekrar eski haline dönme gerçeğini yaşattı. Kaşlarım içinse kullanmadım zira kaşlarımın buna ihtiyacı yok. Ama şunu biliyorum ki, kaşlar bu tarz ürünlere kirpiklerden daha çabuk sonuç veriyor. Tahminimce kaşlar konusunda kirpiklerden daha başarılıdır. Bakım serumunun kirpiklere etkisini değerlendirecek olursam notum 10 üzerinden 3.


eeose-kas-ve-kirpik-bakim-serumu-kullananlar-etkileri
Eeose Kas ve Kirpik Bakim Serumu Etkileri

Kişisel görüş olarak, organik bakım yağlarının düzenli kullanımıyla kaş ve kirpik bakımı adına bu serumdan daha etkili sonuçlar alınacağını düşünüyorum. Elbette ki onları da bırakma halinde kirpik veya kaşlarımızın tekrar eskiye dönme gerçeği var. Çünkü genetiğimizin önüne hiçbir şey geçemez. Estetik operasyonları birer yapay benttir, onlar hariç tabii. 


Özetle, ben etkili bulmadım. Doğal bakım yağları kaş ve kirpik bakımında daha net sonuçlar veriyor. Markaya bu gönderisi için teşekkür ederim ancak ne yazık ki benim için etkisiz eleman vazifesinden öteye gidemediğinden sevemedim.

* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.