Flormar Passionate Dots Ruj #PD22

Flormar Passionate Dots Ruj #PD22
Flormar Passionate Dots Lipstick #PD22


Flormar 'ın puantiyeli albenili serisi olan (ki şu an indirimde) Passionate Dots makyaj koleksiyonuna ait rujlardan birisi de #PD22. Bu rujun rengi bana tam olarak vişne rengini hatırlatıyor. Bu ruj serisini seven de var sevmeyen de var. Ben ise tek kelime ile bayılıyorum.


flormar-passionate-dots-ruj-pd22
flormar passionate dots ruj pd22



Revlon 'un kıtalar arası meşhurlaşan LipButter serisine yapısal olarak en benzeyen rujlar, benim fikrime göre kesinlikle Flormar Passionate Dots serisi. Koleksiyon limitli olduğundan olsa gerek, renk seçeneği çok fazla yok. Revlon 'lar dudağı nemlendirme anlamında daha başarılı ama Flormar 'lar da renk veriş yönünden çok çok daha başarılı. Passionate Dots #PD22 ruju soğuk tona yakın duruyor fakat soğuk yönü kuvvetli olmadığı için sıcak alt tonlularda kullanabilir kıvamda. Ama illa ki daha sıcak kırmızı arıyorum diyorsanız o halde benim de kendime aldığım #PD23 olanını deneyebilirsiniz. (Onun da yazısı yakında blog sayfamda yer alıyor olacak)

flormar-passionate-dots-ruj-lipstick-pd22-kullananlar
flormar passionate dots ruj lipstick pd22


Bu rujları çok seviyorum. Hele ki şimdi 6 TL indirimli fiyattalar, tadından yenmez. Mutlaka alın, makyaj çantanızda bir adet olsun derim. Bu rujların en sevdiğim yanı kalıcılıklarındaki başarısı. Günlük hayatımda  #PD22 'yi hem biraz koyu hem ton olarak soğuk geldiği için, daha mercana dönük sıcak bir kırmızı rujdan faydalanıp alt dudaklarımın ortasına parmaklarımla uyguluyorum. O şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.




Hem ambalajı şık, hem kendisi kaliteli, hem fiyatı makul bir ruj arıyorsanız, bu ruj serisine göz atın derim. Flormar Sitesi 'nden güvenli ve keyifli bir alışveriş yapabilirsiniz.



* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.