Gratis Sidekicks Katlanabilir Babetler

Gratis Sidekicks Katlanabilir Babetler
Sidekicks Foldable Ballet Flats Shoes

gratis_sidekicks_katlanabilir_babetler
gratis sidekicks katlanabilir babetler


Günlük hayatımda babetlerle aramın olduğu söylenemez. Ben tam bir topuklu ayakkabı kızıyım. Ama uzun vakit topuklularla durunca, ayaklarım  "kurtar beni bu eziyetten" minvalinde bana söylenmeden edemiyor. Kişisel bakım marketimiz Gratis, bu sefer Sidekicks Katlanabilir Babetler/Patikler ile karşımızda! Geçtiğimiz gün teyzemle konuşuyorduk, özellikle akşam vakitleri sahil yerlerinde topuklu ayakkabı resmen bir işkenceye dönüştüğünden muzdaripti. Hatta ki ben Gratis 'te böyle güzel bir kurtarıcı satıldığını dahi bilmiyorken, teyzem bu tarz babetlerin satıldığını ve bulunca çantalarımıza birer adet mutlaka almamızı söylemişti. Şimdi kullanınca anlıyorum ki, gerçekten ayakların rahatlığı için böylesi bir ürün çantalara şartmış.




gratis_sidekicks_katlanabilir_babetler
gratis sidekicks katlanabilir babetler


4 farklı rengi (pembe, dore, gümüş, siyah) ve 4 farklı bedeniyle (S-M-L-XL) Sidekicks Katlanabilir Babetler farklı alternatif seçeneklerinde Gratis raflarında sunuluyor. Üstelik şık çantalarıyla beraber. 

Eğer benim gibi ayakkabı ölçünüz 36 veya 36,5 numara ise size de S bedeni rahatlıkla olacaktır. 
Sidekicks Katlanabilir Babet fiyatı ise 24.5 TL. Gratis 'e gitmeden önce neler var neler yokmuş diye merak ediyorsanız Gratis Katalog 'una bakınabilirsiniz.


gratis_sidekicks_katlanabilir_babetler
gratis sidekicks katlanabilir babetler



* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş
, , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.