Yardley Ürünleri & Sidekicks Katlanabilir Babetler.

Merhabalar.

Bir İngiliz markası olan ve yabancılarda adını sıklıkla duyduğumuz Yardley markası artık Gratis'lerde satışta, öncelikle günden güne belli başlı markaların sonunda ülkemize geliyor ve gelmiş olmasından gerçekten mutluluk duyduğumu söylemem lazım.


 Hydrating and Enriching Body Lotion; nemlendirici ve besleyici bir krem olan bu ürün, cilt tarafından kolaylıkla emiliyor, yapısı ne çok sıvı ne de çok yoğun, kararında, kokusu gerçekten yaz için uygun çünkü çok hafif, sıcak yaz günlerinde krem kullanmayı sevmememe rağmen bu kremin ne yapısı ne de kokusu beni rahatsız etti, severek kullanıyorum.Nemlendirmesi iyi, kullandığım zaman gerçekten ''temiz'' hissiyatını veriyor.



Moisturizing Body Wash ise adından mütevellit nemlendirici vücut jeli, renksiz, güzel köpürüyor ve tenden kolayca suyla temizleniyor.Kokusu krem gibi oldukça hafif olduğu için kalıcılık çok fazla olmuyor.Nemlendirici özelliği ise güzel diyebilirim çünkü banyo sonrası cildinizi kurutmuyor.



Özetle Yardley ürünleri Blue Orchid'ler ile denediğim için mutluyum, 2 ürünün de gerçekten ''temiz'' hissiyatı vermesi gerçekten güzel, diğer ürünlerini de bakıp, merak ettiklerimi denemeyi düşünüyorum.

Gratis'lere gelen diğer bir yenilik ise Sidekicks katlanabilir babetler.Babetler Amerika'dan ithal.

Babetleri ilk denediğim anda verdiğim tepkiyle, kullanım sonrası verdiğim tepki hala aynı, inanılmaz derecede rahatlar!

Topuklu ayakkabılar her ne kadar bizim için vazgeçilmez olsa da günün sonunda çekilmez bir boyuta gelebiliyor, hele ki benimki gibi sorunlu ayaklarınız varsa bırakın topukluyu spor ayakkabı bile ayaklarınızı vurabiliyor ve çözüm arayışlarına giriyorsunuz, Sidekicks'lerin bu anlarda gerçekten büyük bir kurtarıcı olacağını düşünüyorum.

Dikkat edilmesi gereken bir nokta var ki bunlar sıradan babetler değil yani dışarıda her an bu babetleri giyin gezin mantığı yok ki zaten bu amaçla üretilmemişler cidden ince ve narinler bu yüzden amacına uygun olarak zor anlarda kullandığınızda hiç bir şey olmayacağını düşünüyorum.

Babetler küçük fermuarlı bir çantayla geliyor ve gerçekten rahatlıkla çantanıza sığacak boyutta, benim gibi yeni bir ayakkabı aldığında ya da topuklu ayakkabı giydiğinde vurma ihtimaline karşılık olarak çantasında koca bir poşet içinde babet taşıyan biriyseniz, artık kocaman bir poşet içine sıkıştırdığınız babetlere gerek kalmadı diyebilirim.



Ayak vurması sorunsalına el attığı gibi, annemin deyimiyle -bunlar şahane ev ayakkabıları!- gerçekten öyleler:)


Babetler siyah, dore, gümüş ve pembe renkleriyle satışta, ayrıca her ayak numarasına uygun büyüklükte bulunabileceklerini düşünüyorum çünkü S, M, L ve XL seçenekleri bulunmakta.Ben 37.5 numara giyiyorum ve bana yollanan L olan, gerçekten ne büyük ne küçük tam oldu, annem 38 numara giyiyor keza ona da oldu çünkü ayakkabılar gerçekten çok elastik ve ayağınızın modelini alıyor anıyla, bu bir fikir verebilir alacak olanlara.

Uzun bir yazının ardından nefes alıp gidiyorum:)

Teşekkürler Gratis! Görüşlerim artısı ve eksisiyle deneyimlemelerim sonrası oluşmuştur ve objektiftir.



Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.