Wet'n Wild Tekli Farlar; Nutty&Sugar

Merhabalar.

Her yerde Wet'n Wild - Brulee kasırgası koparken bugün blogda Nutty ve Sugar tekli farları var, tabi ki bunun nedenlerinden biri Brulee'nin bulunamaması, evet çoğu kişi almış olsa da benim yaz tatili için bulunduğum şehirde yok, ne zaman gitsem, yok cevabını alıyorum, neyse bu konuyu geçelim ve elimdeki 2 renge bakalım.

Nutty -bence- içinde hafif taupe tonları içeren güzel bir kahve, her makyaja, her mevsime uyacak cinsten bir renk, yapı olarak tek kelimeyle müthiş çünkü yağ gibi kayıyor, bazlı ya da bazsız benim -yağlı- olmayan göz kapaklarımda kalıcılığı gayet yerinde, tozutma sorunu yok.

Böyle bir renge ihtiyacım var mıydı peki? belki yoktu ama yapı olarak o kadar güzel ki aldığıma hiç pişman olmadım.Yapı olarak güzel bir kahverengi arıyorsanız Nutty gerçekten joker bir renk, fiyat olarak da gayet uygun 6.5 lira. 


Günlük makyajda en fazla tükettiğim, hatta tek kullandığım renk kırık beyaz/ten/kemik rengi farlar, Brulee'yi bu kadar istememin nedeni de zaten günlük makyaja en uygun tonlardan olmasıydı, gel gelelim standda onu bulamayınca benim de elim gayet beyaz görünen Sugar'a gitti, şans vermek için aldım.



Sugar mat gibi görünen ama içerisinde hafif de olsa sedeflik barından bir far, yapı olarak Nutty kadar güzel olduğunu söyleyemeyeceğim, onun gibi yağ gibi akmıyor buna rağmen fırçaya kolaylıkla geliyor, tek katta uygulanışı Nutty kadar opak değil, bu baz oluşturmak isterken sade bir sonuç isteyenler için bir avantaj da olabilir tabi ama ben tek seferde beni memnun eden farları daha çok seviyorum.
Olumsuz yanları olmasına rağmen kullanılmayacak bir far değil, beni oyalasa da kullanmaya devam ediyorum lakin şunu da eklemem lazım ki Wet'n Wild'ın üçlü farlarındaki bu tonlardaki renkler bile bu fara bin basar.

Aşağıdaki swatchlarda iki ürün de tek darbeyle alındı ve altlarında baz yok;


Bazen olumsuz yanları olsa da ben sanırım Wet'n Wild farlarını seviyorum, bana göre fiyat-performans açısından sınıfı geçiyorlar.

Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.