2014-2015 Sonbahar / Kış Moda Rehberi: Kısa Botlar!

2014 Sonbahar - Kış Moda Rehberi: Kısa Botlar!

Stil Sahibi ve Güçlü Adımlar

2014-sonbahar-kis-moda-rehberi-kisa-botlar
2014 sonbahar kis moda rehberi kisa botlar


Çarpıcı moda günleri başladı. Kadınların en çok alışveriş yaptığı bir döneme girmek üzere olduğumuzu biliyor musunuz? Bu sezonun defilelerinde şehirli ve stil sahibi kadın etkisi hakimdi. Sonbaharla birlikte bu güçlü stile sahip kadınlar artık sokaklarda. Efil efil elbiseler ve sandaletler çok geride kaldı. Şimdi güçlü imajınızı çıkarma vakti. Bu kısa botlarla feminenlikten androjenliğe kadar tercih yapabileceğinizi söylesek? İşte sezona bir adım önde başlayan kısa botlar markalarıyla birlikte karşınızda.





Uzun bir kazak ve bir skinny jean... Dershane ya da haftasonları için bot seçiminizle birlikte pratik şıklık, gün içinde bu kadar kolay! Peki ya arkadaş buluşmaları ya da iş çıkışları? Güçlü bir ayakkabı seçimi, gündüzden geceye kusursuz görünmenizi sağlayan şıklık anahtarıdır. Size kalan ise tarzınızı yansıtabilmektir. Asi bir ruh, hanım hanımcık bir kız, stil ikonu ya da sıradışı bir iş kadını. Hangisi sizsiniz?


2014-sonbahar-kis-moda-rehberi-kisa-botlar
2014 sonbahar kis moda rehberi kisa botlar


Eğer klasik zarafetten hoşlanıyorsanız ayakkabı gardırobunuza mutlaka ince topuk botlardan eklemelisiniz. Gündüz gezmelerinizden, akşam iş yemeklerinize kadar size zahmetsiz bir şıklık sunacaktır. İkonik bir güzelliğe adım atmak için ise ilginç bağcıklı, kısa botlara yönelebilirsiniz. Abartısız ama kendi tarzıyla da ön plana çıkan biriyseniz kalın topuk botlarla çok rahat edebilirsiniz. Aynı şekilde ayak rahatlığınıza göre dolgu topuk botlar da sezon için öne çıkan aksesuarlardan. Kısa botlarınızı, dar bir kot pantolonunuzun üzerine giyerek ya da sade bir elbisenizin altında kolaylıkla kombinleyebilir; dışarı çıkarken trençkotunuz veya montunuzla kolay bir uyum yakalayıp, sonbaharın güzellik kraliçesi olabilirsiniz.


Renk seçimlerinde sezonun öne çıkan ıhlamur yeşili, koyu kahveler, süet bordolar tercih edebilir ya da klasik bir siyahlığa bürünebilirsiniz. Ama siyahları ekseriyetle kışa bırakmanızı, şu aylar için ise ıhlamur yeşillerin ve buğulu bordoların tadını daha çok çıkarmanızı öneririz. Günlük seçimlerinizde tarzına uygun takı ve aksesuarlarla stilinizi güçlendirmeyi ihmal etmeyin. Modanın kalbi sonbahar ve kış sezonunda atar.


Uygun fiyatlı alternatifler olarak Bershka, Collezione, Oxxo, Mango, Defacto gibi mağazalarda ve internet mağazalarında gerçekten çok tarz bot modellerine rastlayabilirsiniz. Ancak rahatlıkları konusunda denemeden almamanızı öneririz. Ayırabileceğiniz daha çok bütçe var ise de Derimod, Nine West, Beymen gibi mağazalara da bakınmadan karar vermemenizi öneririz. Özellikle ince topuklar konusunda ünü dünyayı saran Gianvito Rossi gibi markalar karar vermeyi oldukça zorlaştırıyor.



Bu sonbahar kendinizi ayakkabınızın güçlü adımlarına bırakın.

Etiket:

1.Deichmann / 2.Defacto / 3.Mecrea / 4.Mecrea / 5.Zizigo
6.Zizigo / 7.Zizigo / 8.Gianvito Rossi

Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.