Gratis Bakım Ürünleri Alışverişim

Gratis Alışverişim
Gratis Bakım Ürünleri Alışverişim

Gratis, bakım ürünlerinde indirim yapar da ben alışveriş yapmaz mıyım? Bakım ürünlerinden oluşan minik bir alışveriş yaptım. Aldıklarım fiyatlarıyla beraber sırayla şu şekilde :


gratis-indirimi-alisverisim-bakim-urunleri
gratis alisverisim bakim urunleri




gratis-indirimi-alisverisim-bakim-urunleri
gratis alisverisim bakim urunleri



gratis-indirimi-alisverisim-bakim-urunleri
gratis alisverisim bakim urunleri

Amie - Yüz Temizleme Jeli : Gratis 'e son zamanlarda Türkiye 'de bulunmayan pek çok marka katıldı. Bunlardan birisi de Amie. Üstelik oldukça uygun fiyatıyla gelmesi takdire şayan. Rafta Amie ürünlerine bakarken Marilou Bio cilt bakım ürünleri de dikkatimi çekti ama ayaküstü içeriklerini mukayese ettiğimde Amie kazandı. Daha detaylı incelemesini, almaya değer olup olmadığı hakkındaki yorumlarımı kullandıkça blogda yer vereceğim.


Amie - Çok Hassas Gözler İçin Makyaj Temizleyici : Uygun fiyatlı makyaj temizleyicilerden en popüleri Garnier Çift Etkili Makyaj Temizleyici 'yi daha önce blogda tanıtmıştım. Ona daha iyi içerikle Amie bir rakip olabilir mi meraktayım.


Dove Beyaz Çantalı Seyahat Seti : Çantası öyle hoş ki, içinde fermuarlı gözler var ve seyahatler için oldukça ideal. Sırf çantası için aldığımı itiraf edeyim. İçerisinde de 2 Dove sabun, 1 Dove deodrant, 1 Dove duş jeli ve kremi var.


Trim Lux Hazneli Tırnak Makası : Sally Hansen 'ın hazneli tırnak makasını ne zamandır alayım diyordum, Gratis 'te ilk rafta böylesi benzer bir ürünü görünce aldım.



Aldığım bakım ürünlerinin indirimsiz fiyatı :

Amie Yüz Temizleme Jeli fiyatı 14.50 TL
Amie Hassas Gözler Makyaj Temizleyici fiyatı 11.75 TL
Dove Beyaz Çantalı Seyahat Seti fiyatı 19.90 TL
Trim Lux Hazneli Tırnak Makası fiyatı 5.90 TL



Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.