ELF Makyaj Fırçası : ELF Studio Powder Brush

ELF Makyaj Fırçası (Pudra)
ELF Studio Powder Brush


ELF Kozmetik, blog yazmaya başladığım ilk zamanlarda ürünlerini aldığım fakat çok da sevemediğim bir marka idi. Şu ana kadar elimde birkaç ELF makyaj fırçası var ama ne yazık ki hiçbirinden memnun değildim. Methini çok duyduğum ELF Pudra Fırçası (ELF Studio Powder Brush) okuduğum o kadar iyi yorumun hatrına şans vermek istedim. 3$ fiyatında olduğu için kötü bulsam dahi zararlı bir kayıp olmayacağı kanısı ile edindim. Pişmanlık mı yaşatıyor yoksa bu fiyata bu makyaj fırçası bir harika mı dedirttiriyor? Hangi ürünlerle en iyi performansı veriyor?



elf-makyaj-fircasi-elf-studio-powder-brush
Elf Makyaj Fircasi - Elf Studio Powder Brush




elf-makyaj-fircasi-elf-studio-powder-brush
Elf Makyaj Fircasi - Elf Studio Powder Brush

elf-makyaj-fircasi-elf-studio-powder-brush
Elf Makyaj Fircasi - Elf Studio Powder Brush


Makyaj fırçaları konusunda ELF 'i sevdiğim söyleyemem. Ama Iherb sitesinde 3$ fiyatıyla görünce almadan duramadım. Biliyorsunuz ki ELF Kozmetik, İngiltere sitesi üzerinden Türkiye'ye gönderim sağlıyor ve fiyatlar da pound üzerinden olduğu için normal fiyatlarından bize daha yüksek ulaşıyor. Blog yazdığım ilk zaman bile ELF için maceralara girmeye gerek yok, ülkemizdeki Flormar, Golden Rose, Pastel kozmetik markaları da aynı kalitede dediğimi hatırlıyorum.



ELF Studio Powder Brush, pudra uygulamak için dizayn edilmiş bir makyaj fırçası, daha doğrusu pudra fırçası. Yumuşacık ve küt kesimli bir fırça olduğundan pudra uygulamalarını gayet iyi yaptığını gördüm. Sentetik yapıda. Sadece toz ürünler için değil likit makyaj ürünleri için de rahatlıkla kullanılması, bu fırçanın en ünlü yanı. Yani; pudra, allık, pudra fondötenler uygulayabildiği gibi aynı zamanda likit fondötenlere de cevap verebiliyor. Tabii fondöten uygulamasını çok sevdiğimi söyleyemem. Aslında genel olarak hiçbir makyaj fırçasını fondöten için başarılı bulmuyorum, çünkü bir Beauty Blender homojenliğini hiçbirinde yok. Buna rağmen bu fırçanın fondöten uygulaması, fikrimce Mac 187 veya Sigma F50 fırçalarına kıyasla çok daha iyi. Bu saydığım 2 fırçanın da çok meşhur olmasına rağmen çıkardığı işleri sevmiyorum.


elf-makyaj-fircasi-elf-studio-powder-brush
elf makyaj fircasi elf studio powder brush

elf-makyaj-fircasi-kullananlar
elf makyaj fırcasi


Şık bir görünüme sahip olan bu fırçanın kılları oldukça yumuşak. Hem pudra, hem allık, hem likit fondötenler için kullanılabildiğinden fonksiyonel diyebilirim. Likit ürünleri için çok tavsiye etmesem de pudra için gayet yeterli bir başarı veriyor. Orta şeker diyebilirim. Fiyatına oranla sevdim ve daha önce edinseydim dedim. Dünyanın en harika makyaj fırçası değil ama fiyatına nazaran gerçekten iyi iş çıkarıyor.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.