Flormar Metalik Yeşil Far / Metallic Eye Shadow #A005

Flormar Metalik Yeşil Far 
Flormar Metallic Eye Shadow #A005

flormar-metalik-yesil-far-metallic-eye-shadow
flormar metalik yesil far metallic eye shadow




flormar-metalik-yesil-far-metallic-eye-shadow-a005
flormar metalik yesil far metallic eye shadow


Flormar metalik far serisi olan Metallic Eye Shadow #A005 numaralı far, tıpkı ismi gibi metalik yansımalara sahip, soğuk tonlu koyu bir yeşil. İndirimli fiyatıyla denemek istediğim için edindim. Göz makyajlarında genel olarak bakıra dönük sıcak tonlu yeşilleri sevsem de arada bu tarz fümeye çalan yeşiller de hoşuma gidiyor.


Flormar 'ın Metallic Eye Shadow serisinin methini duymuştum ancak bu far rengi istediğim gibi renk veriş gücünde çıkmadı. Orta kalite diyebilirim. Sert bir yapısı var, tek hamlede rengini tam olarak veremiyor o yüzden daha tok bir makyaj fırçası yardımı ile daha rahat kullanım sağlıyorum. Bana kalırsa her ayrıntısıyla orta şeker tat bırakan bir far. Ama 3 TL gibi çok uygun bir fiyata göre değerlendirecek olursam, gayet iyi.



swatches-flormar-metallic-eyeshadow-a005-far
swatches flormar metallic eye shadow a005


Sevdiğim en güzel tarafı ise diğer farlarla rahat karışmaya müsait yapıda olması. Ne çok pigmentli ne çok pigmentsiz olduğundan dolayı bir far bazı ile daha güzel renk verişini sağlamak mümkün. Farın gramaj olarak 4gr kadar. Şık ve siyah ambalajının iç kısmında çok minik bir de aynası bulunuyor. O kadar minicik bir ayna işime yaramadığı için kullanmak hiç aklıma gelmiyor, olmasa da olurmuş. Tozutma problemini hissettiriyor, o açıdan mükemmel değil. Bana kalırsa tekli far olarak, indirimli fiyatıyla almaya değer. Ben kalite olarak Nyx 'in tekli farlarına benzettim. Bu açıdan uygun fiyatıyla daha alınası olduğunu söyleyebilirim.

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.