Lancome Visionnaire Cilt Kırışıkları için Bakım Kremi

Lancome Visionnaire Cilt Kırışıkları için Bakım Kremi
Lancome Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream



Lancome, cilt kırışıkları ile savaşmayı hedef seçen Visionnaire serisinin yeni üyelerinden birisi de cilt bakım kremi olan Lancome Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream. Yeni nemlendirici kremler keşfetmek sizi heyecanlandırıyorsa, şık ambalajıyla cezbedici kremin etkilerini daha yakından tanıyalım.


lancome-visionnaire-cilt-kirisikari-icin-bakim-kremi
Lancome Visionnaire Cilt Kirisiklari icin Bakim Kremi





Lancome cilt bakım ürünleri, parfümerilerinin lüks klasmanında yer alıyor. Sizi önce ambalajının güzelliği ile cezbediyor sonrasında ise sağladığı konfor hissiyle. Bu cilt bakım kreminde gözlemlediğim net bir durum var ki, bana göre L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Bakım Kremi ile çok benzer dokuda olmaları. Lancome Visionnaire Kremi 'ni uygular uygulamaz Skin Perfection etkisini hissettim. Ama ondan daha güçlü etkide. Üstelik Skin Perfection krem için hassas ciltli kullananlardan olumsuz yorumlara denk gelmiştim. Lancome o konuda birkaç basamak daha üstte olduğunu rahatlıkla dile getirebilirim. Hem kuru hem normal hem karma ciltlerin ortak sevebileceği ayarda. Böyle olması harika, zira bu başarıyı yakalayan krem sayısı kozmetik dünyasında bir elin on parmağını geçmez.


lancome-visionnaire-cilt-kirisikari-icin-bakim-kremi
Lancome Visionnaire Cilt Kirisiklari icin Bakim Kremi



L'Oreal Paris Skin Perfection Cilt Kremi 'ne benzettiğim dokusunun biraz daha güçlü ve konfor hissini daha fazla sağlayan hali diyebilirim. Lancome Visionnaire Cilt Kırışıkları için Bakım Kremi 'ni uygular uygulamaz ilk hissettiğiniz, sizi boğmadan çevreleyen hafif bakımsal bir kokunun eşliğiyle beraber cildi anında yumuşatma ve kadife pürüzsüzlüğünü verme etkisi. Bu konudaki başarısını inkar etmeniz namümkün. Kırışıklara savaş açan en önemli madde olan Hyaluronik Asit içerdiği için bu konuda kısmen başarı görebilirsiniz. Çünkü Hyaluronik Asit, estetik dolgu operasyonlarında kullanılan bir madde. Ama hatırlatmak istediğim bir nokta var; en direkt aldığınız estetik operasyonlarında bile birkaç ay geçici olarak etkisini görürsünüz. Bir kozmetik ürünün de bunun çok daha az etkisi olacağını unutmayın derim.



Cildimde kırışıklıklar olmadığı için deneyimim bu yöndeki başarısını test etme yönünde olamıyor ama bu kremin cilde bıraktığı yumuşaklığı, çoğu cilt tipini yormayan, ağır gelmeyen rahat kullanım sunacağından eminim. Ambalajının şıklığı da cabası. Eğer kozmetiksel olarak şık ve pahalı ürünler ilginizi cezbediyorsa, kadife hissini buram buram veren Lancome Visionnaire Cilt Kırışıkları için Bakım Kremi 'ne bir şans verebilirsiniz.


lancome-visionnaire-cilt-kirisikari-icin-bakim-kremi
Lancome Visionnaire Cilt Kirisiklari icin Bakim Kremi



* Yöntem PR gönderisidir.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.