Kış Modası: Zara'dan 5 Seçim !

Kış Gardırobu: Zara'dan 5 Seçim
Kış modası
Şehirli ve Retro



Kis-Gardirobu-Zara-5-Secim
Kis Gardirobu Zaradan 5 Secim

50'ler modasını modern bir çizgiyle ifade edecek olsak, Zara'nın bu kırmızı montunun üstünde bir şey hayal edemezdik. Retro havaları seven, eski türk sinemalarının büyülü zamanlarında kendini hissetmek isteyen ama modern dünyanın kadını olmaktan da geri kalmayacak küçük hanımların montu, bizce bu! Sonbaharın rüzgarlı, kışın karlı havalarında güneş gözlükleriniz ve uzun çizmelerinizle kendinizi hayal edin. Şimdiden çok havalı görünüyorsunuz. İşte Zara'dan bizim 5 seçimimiz!




Kırmızı Siyah çarpıcılığının günlük hayata yansıtılmış bu hali ile hem şık davetlerinize katılabilir, hem arkadaş buluşmalarınızın en havalı kadını olabilir veya iş hayatınızda kendinizi elegant ve stil sahibi hissedebilirsiniz. Kırmızı renginin çarpıcılığını dengelemek için siyah rengini kullandık. Elbette siz sezon rengi yeşillerden de ilham alabilirsiniz.


Zara'nın bir diğer sevdiğimiz joker parçası ise siyah kısa tulumu oldu! Şort&etek kıvamındaki siyah tulum, geniş bir kombin seçimi sunuyor. Bir tek bu kombinin değil bir çok tarzın kombin parçası olabilecek modern bir çizgiye sahip. Yaz/Kış kullanılabilecek olan bu tulum, yaka ayrıntısıyla da işleri kolaylıştırıyor, bizi aksesuar seçme derdinden kurtarıyor. Sonbahar ve kış aylarında biz, şort ve kısa tulumlardan vazgeçmiyoruz aksine onları uzun çoraplarla tamamlamayı seviyoruz. Kısa tulumların altına ise mutlaka uzun bir çizme veya kısa kalın topuklu botlar ile çevrenizdekilere güçlü bir imaj çizgisi bırakacağınıza eminiz. Alışvereşe çıkacağınız bir günse, büyük çantalardan yana seçiminizi yapabilir, daha modern bir görünüme sahip olabilirsiniz. Saçlarınıza hacim kazandırdıktan sonra dağınık bir biçimde toplamayı unutmayın.



Kis-Gardirobu-Zara-5-Secim
Kis Gardirobu Zaradan 5 Secim


Bizim "Kışa hazırlık" gardırobumuz için Zara 'dan seçtiklerimiz bunlar oldu. Tercihlerimizde yılın moda ve trendleri çerçevesinde, şehirli kadınların elegant seçimlerine, bir parça 50'ler havası katmayı hedef aldık.


Editör Notu: Boyu uzun olmayanlar, uzun çizme seçimlerinde (boyunuzu kısa göstermemesi adına) çizme içine giyilen çorap veya dar pantolonların rengi ile çizme renginin aynı olmasına dikkat ederek bütünlük sağlamalıdırlar. Aksi hali kontrast oluşturup boyunuzu olduğundan daha kısa gösterecektir.


Etiket:

Kaban Fiyatı: 299TL
Tulum Fiyatı: 139TL
Çanta Fiyatı: 89TL
Çizme Fiyatı: 399TL
Güneş Gözlüğü: 69TL

*   *   *

Mango 'dan seçtiğimiz 5'li için ise burayı tıklayabilirsiniz.


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.