Paris Hilton Can Can Parfüm Yorumu

Paris Hilton Can Can Parfüm Yorumu

paris-hilton-can-can-parfum-yorumu
Paris Hilton Can Can Parfum Yorumu


Meyvelerin çekici kokusu tatlı bir şehvet içinde bir şişede bir araya gelirse onun ismi Paris Hilton Can Can parfümü olur. Son zamanlarda en çok ama en çok sevdiğim koku olan Can Can parfümü, aslında özgünlük adına bir koku olmasa da şekerli kokuları giderek daha çok sevişim ona bağlanmamda büyük bir paya sahip. Christina Aguilera şarkısı olan Lady Marmalade ile Nicole Kidman 'ın hafızalardan çıkmayan seksi Satine rolüyle nefes kesen Kırmızı Değirmen (Moulin Rouge!) filminden esinlenerek bu parfüm tasarlanmış. Esinlendiği kaynaklar bile parfümün nasıl tatlı bir seksiliğe sahip olduğunu yansıtıyor aslında.





paris-hilton-can-can-parfum-yorumu
Paris Hilton Can Can Parfum Yorumu


Meyveli şekerli kokulardan birisi olan Can Can parfümü, tıpkı diğer Paris Hilton parfümleri gibi şekeri hissedilir oranda açılışı yapıyor. Bana bu açıdan Britney Spears parfümlerini hatırlatıyor. Parfümü kullanmaya başladığım zaman yaptığım ilk yorum, "fazla ağır" idi. Fakat kullandıkça, tenimde yakıştığını fark ettikçe Can Can parfümünü daha çok sever oldum. Tek eleştirim ise, Moulin Rouge filminden esinlenen bir parfüm, bana kalırsa bu kadar yeknesak olmamalıydı. Tende kaldıkça karakterini zor tahmin edilebilen parfümlerden biri olsa, örneğin baharatlarla harmanlanıp biraz daha gece parfüm çizgisine de yakın olsaydı filmi daha çok yansıtabilirdi diye düşünüyorum. Tabii baharat kokularıyla aram iyi olmadığı için o zaman da ben günlük parfüm olarak kullanamazdım, orası da var.


paris-hilton-can-can-parfum-yorumu
Paris Hilton Can Can Parfum Yorumu

Parfümün ilk açılışını yapan nektarin kokusu, parfüm tenime oturdukça portakal aromasını daha net hissettiriyor. Hem açılışın da hem orta notalarında çiçeksi kokular da var ancak çiçek kokuları şekeri asla yenmiyor. Sanki bir pamuk şekerin parfüm haline gelmiş hali diyebilirim. Parfüm tenden ayrılırken de şeker kokusunu yine hissettiriyor, ancak Misk ve Amber 'in eşliğinde. Bu da parfümün şeker ağırlığını biraz daha yumuşatıyor. Bayılıyorum böyle bitişlere. Aynı zamanda Paris Hilton Can Can parfümünün oldukça kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Benim için neredeyse gün boyu kalıcı.



 - Paris Hilton Can Can Parfümü Reklam Afişi -
paris-hilton-can-can-parfum-yorumu
Paris Hilton Can Can Parfum Yorumu


Parfümün şişe tasarımı hem sade hem iç açıcı hem de bir parça eğlenceli. Ünlüler parfüm skalası yani Celebrity Fragrance parfümleri her zaman kaliteli olmuyor, çünkü ünlü isimler hayran kitlesinin asıl hedefi olduğu için koku kalitesi düşük tutuluyor. Buna rağmen Can Can parfümü, parfümerilerdeki reyonlarda bulunan pek çok parfüm ile aynı kalitede. Hatta birçok markaya göre daha iyi bile bulduğumu rahatlıkla dile getirebilirim. Son olarak; Clinique Happy parfümü ve Celine Dion Notes kokularında gördüğümüz Jean-Claude Delville bu parfümün de burnu olduğunu not düşmeliyim.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.