Skin79 Cilt Bakım Peelingi - Crystal Peeling Gel

Skin79 Cilt Bakım Peelingi
Skin79 Crystal Peeling Gel


Cilt dokusundaki kirleri ve ölü hücreleri atmak için kullanılan cilt bakım peelinglerinden uzunca bir süredir benimle olan ancak en ufak etkisini sevemediğim Uzak Doğu kozmetik markası olan Skin79 peelinginin tam ismi Crystal Peeling Gel. Hem kokusu hem etkisi bakımından benim için sınıfta kaldı.

skin79-cilt-bakim-peelingi-crystal-peeling
Skin79 Cilt Bakim Peelingi - Crystal Peeling




skin79-cilt-bakim-peelingi-crystal-peeling
Skin79 Cilt Bakim Peelingi - Crystal Peeling



Karma bir cilde sahibim. Temizleme jellerini daha fazla seviyor olsam da arada yapılan peelinglerle cildimin daha rahat ettiğini düşünüyorum. Ama kullandığımız peelinglere dikkat etmemiz lazım. Çünkü peelingler, yıkama jellerine göre daha yoğun yapıda ve tanecikli olduğundan cilt bakımı için her gün rutin olarak kullanmak yerine arada uygulayarak cilt bakımımızı desteklemeliyiz. Skin79, tüm ürünleriyle benim ilgimi çeken bir marka. Tıpkı Missha, Etude House, SkinFood gibi. Kore kozmetik markalarının en çekici yanı ambalajları. Hem şirin hem kaliteli ambalajları ile dikkat çekmeyi başarıyor.


Bu peelingin ambalajı ilgi çekici tarzda değil. Peelingi kullanımını zorlamayan sadelikte bir ambalaja sahip. Peelingin yapısı ise jel ve içerisinde kum tanecikleri gibi maddeler var, bu da sanıyorum ki isminde geçen "Crystal" kısmını oluştuyoru. Ilık su ile kullanılması öneriliyor. Ağır parfümlü yapısı ve gerginleştirici etkideki yapısını hiç mi hiç sevmedim. Hatta o içerisindeki minik kumlardan rahatsız oldum. Cilt için kullanılabilecek hassasiyette olmadığını düşünüyorum. Benim için bundan sonra bir vücut peelingi olarak görevine devam edecek.



skin79-cilt-bakim-peelingi-crystal-peeling
Skin79 Cilt Bakim Peelingi - Crystal Peeling


Kısacası; Skin79 Crystal Peeling Gel hassas ciltler için uygun bir cilt bakım ürünü olduğunu düşünmüyorum. Parfümün ağır oluşu bende temizlik hissini vermekten çok uzak. Siyah noktalar için etkili bir ürün olamaz. Yine de alıp kullanma düşünceniz var ise önerim haftada 2 'den fazla peeling uygulamamanızdan yana. Hatta bana kalırsa, peelingler 10 günde 1 yapılmalı.

* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.