Janssen - Sensitive Secrets

Merhaba.

Uzunca bir süredir kullandığım ve bitirmeye yaklaştığım bir ürün hakkında yazacağım bugün, aslında bu yazıyı geçen haftalarda yazdım sanıyordum ama fotoğrafları klasörde görünce şaşırdım ve yazmadığımı anladım.

Janssen markasıyla ilk kez geçen yıl tanıştım, bu markada tek denediğim bakım ürünü bu oldu.

Kuru ve oldukça hassas bir cildim olduğu için buna uygun olarak Koopcha.com tarafından bana gönderilmişti bu ürün.

Adından mütevellit hassas ciltlere uygun olarak üretilen bu jelimsi sıvı cildin bağışıklık sistemini düzeltmek, güçlendirmek amaçla oluşturulmuş.

Başlarda fikirlerim netleşememişti, hatta kullanmaya ara verdim ama düzenli bir ay kullanım sonrası ve bitirmeye yaklaşmışken artık yorum yapmam doğru olur.


Ürünü ben yüzümü temizledikten sonra sadece akşamları kullandım, aslında sabah kullanımı için de öneriliyor ama ben üşengeç bir insan olduğumdan bir kere kullanmak bile benim için büyük başarı.

Yapı olarak jelimsi sıvı bir yapıda, alışık olduğumuz klasik krem ya da direk su tarzı ürünlere benzemiyor lakin yüze uygulayınca cildi irite etmiyor, yapış yapış hissettirmiyor.

Koku olarak salatalık gibi, ben çok sevmedim ama çok rahatsız ettiğini de söyleyemem şunu da eklemem gerekir ki cilde uyguladıktan sonra koku gidiyor.


Cildimin kuruluktan çatladığı, soyulduğu günlerde farkettiğim şey şu oldu ki o kuruluklar gitti, yenilenmiş gibi hissettim kimi zaman cildimi ama yüzümde sorun olmadığı zamanlarda kullandığımda net bir sonuç hissettiğimi söyleyemem, yani bu ürün benim için cildim kuruluktan ağladığında gerek onu yatıştıran gerekse nem veren bir kurtuluş oldu.

Ürünün kullanım süresi 9 ay ve artık ben de bu sürenin sonuna geliyorum, yani düzenli kullanım şart çünkü süre kısa.

Janssen ürünlerini E-bay'de gördüm 50 dolar gibi bir fiyatı vardı, benim için elzem bir ürün değil, tekrardan alacağımı sanmıyorum ama kötü bir ürün mü? hayır, cildi benim gibi hassas olanların deneme şansı varsa tavsiye edebilirim.

*Ürün için Koopcha.com'a teşekkür ederim, yorumlarım yukarıda gördüğünüz üzere deneyimlerim sonucu artısı ve eksisiyle objektiftir.

Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.