Sonbahar Modası: LCWAİKİKİ 'DEN 5 SEÇİM

Sonbahar Modası: LCWAİKİKİ 'DEN 5 SEÇİM

sonbahar-modasi-lcwaikiki-den-5-secim
Sonbahar Modasi Lcwaikiki den 5 Secim



Moda Rehberi: Trençkot Zamanı

Modern ve Genç



Bünyamin Sürmeli 'ye göre yüzyılın en iyi sonbahar aylarını yaşıyoruz. İnce trençkotlar ise bunu fırsat bilip, gardıropların joker parçası olmaya devam edecek. Biz de herkesin her yerden ulaşabileceği bir marka olan Lcwaikiki 'den sezonun öne çıkan trendleri ve renkleri ışığında bir kombin oluşturduk. İşte fiyatları ve stilleriyle birlikte, size ilham verebilecek olan Lcwaikiki 'den 5 seçim




Bu sezon trençkot modellerinde, önceki sezonlara göre pek fazla farklılıklar olmadı. Yine koyu tonlar hakim olmakla birlikte sezon renklerine de ağırlık verilmiş. Biz de Lcwaikiki vitrinlerinden sade ve kullanışlı bir trençkot seçimi yaptık. Koyu tonlardaki bir trençkot size, iş hayatından akşam gezmelerine, arkadaş buluşmalarından alışverişe kadar çok zamanlı bir kullanım alanı sunar.


sonbahar-modasi-lcwaikiki-den-5-secim
Sonbahar Modasi Lcwaikiki den 5 Secim


Streç bordo etek ile keskin bir renk olan siyah ya da beyaz bir tişört seçimi yaparak renklerin birbirini ortaya çıkarmasını sağladık. Daha şık görünüm için bluzları, daha genç bir ruh için ise tişörtleri tercih edebilirsiniz. Öğleden sonra serinleyen havaya itafen, pastel tonlarda bir fular seçimi uygun olacaktır. Koyu ton ve kalın kumaşları kışa bırakabilirsiniz.


Kalın topuklu, kısa bir bot kesinlikle sizin şıklık silahınız olabilir. Bu kombin ile gündüz arkadaşlarınızla buluşmaya giderken, akşam dönüşünüzde serinleyen hayava karşı trençkotunuz, fularınız ve botlarınızla son derece şık bir sonbahar kadını görünümü verebilirsiniz ya da siz de kendi 5'linizi seçerek, kendi tarzınızın sonbahar modasını sokaklara taşıyabilirsiniz.



Etiket:

Tişört: 19 TL
Trençkot: 79 TL
Bordo Etek: 14 TL
Kısa Bot: 59 TL
Fular: 16 TL


Paylaş
, , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.