Essence Kozmetik All About Matt! Yağ Kontrol Kağıdı

essence-kozmetik-all-about-matt-yag-kontrol-kagidi
Essence Kozmetik All About Matt Yag Kontrol Kagidi




Essence markasına ait All About Matt! serisinin Yağ Kontrol Kağıdı, pembe renginde yer kaplamayan pratik ve ince bir mukavva karton ambalajı içerisinde yer alıyor. Yan tarafı kolaycacık çekilme tasarımında olduğu için kullanım rahatlığı açısından gayet iyi. Her bir yağlı kağıdın üzerinde de hafif hafif basılmış Essence logoları bulunuyor. Bir karma cilt olarak gün içerisinde çantamdan eksik etmediğim ürünlerden birisi de yağ emici mendiller. İlk tanıştığımda, "sen daha önce nelerdeydin" dedirten kurtarıcılıkta olduğu için bu tarz ürünleri bir hayli seviyorum. Ancak Essence beni bu konuda çok da memnun edemedi.


Essence Kozmetik All About Matt Yag Kontrol Kagidi
Essence Kozmetik All About Matt Yag Kontrol Kagidi


Memnun edemeyiş sebebi, yağı güzelce absorbe edemiyor. Daha önceden Watsons Yağ Emici Kağıtları kullanıp bittikçe alıyordum. Açıkçası Watsons yağ emici kağıtların performansının biraz daha altında. Nyx 'in de yağ emici kağıtlarını kullandım ve ona kıyasla da başarılı değil. Bence orta şekerin biraz altında olduğu için yeniden alınası değil ama en nihayetinde basit işlevli bir ürün olduğu için, Gratis indirimiyle uygun fiyatlı bir alternatif olabilir. Essence All About Matt Yağ Kontrol Kağıt paketinde 50 adet yağ emici kağıtlardan var, Gratis Alışverişim 'de merak edip edinmiştim, satış fiyatı ise 7.25 TL


Paylaş
, , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.