Rubis Sweezer Tweezer Cımbız

rubis-sweezer-tweezer-cimbiz
Rubis Sweezer Tweezer Cimbiz



Rubis Sweezer Tweezer ismindeki bu cımbızı daha önceden hiç duymamıştım, açıkçası cımbız keşifleri diye bir macera hevesim de olmadığı için farklı cımbız markalarını ve farklarını bilemiyorum. O yüzden elimde yüzlerce cımbız yok. Sahip olduklarım içinde en harikası ise tabii ki Tweezerman Cımbız. (Linkinke tıklayarak blogda daha fazla ayrıntısına yer verdiğim konusuna ulaşabilirsiniz)


Rubis Sweezer Tweezer Cimbiz
Rubis Sweezer Tweezer Cimbiz


Her neyse, Vanilya Club kutuların birinden çıkan Rubis Sweezer Tweezer 'a dönecek olursam, klasik cımbızlardan oldukça büyük ve hatta biraz da hantalca görüntüsü var. Buna bağlı olarak da muhafaza etmek için tasarlanmış plastik kabı da büyükçe. Hantal görüntüsüne rağmen sandığım kadar ağır yapıda değil. Ancak ben kullanımını rahat bulamadım çünkü ağır olmasa da biraz fazla büyük. Tahmin ediyorum ki büyük ellere sahipseniz ve cımbızların küçüklüğünden yakınıyorsanız, size kullanım açısından daha rahat gelebilir. Benim için rahat ve ergonomik gelmedi.


Kaş alım başarısnı da sevdiğim söyelenemez. Bu konuda orta seviyede. Farklı renklerdeki çeşitleri var, bu konuda klasik değil. Alüminyum bir cımbız olan Rubis Sweezer Tweezer bana kalırsa alınası tarzda değil. Bir kere alın, uzun yıllar rahat rahat kullandığım tek cımbız Tweezerman 'dır.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.