Oriflame Ecobeauty Göz Bakım Kremi - Smoothing Eye Cream

oriflame-ecobeauty-goz-bakim-kremi-smoothing-eye-cream
Oriflame Ecobeauty Goz Bakim Kremi Smoothing Eye Cream



Oriflame markasının doğal bakım serisi olan Ecobeauty ürünlerini merak edip ilk defa deniyorum, daha doğrusu Oriflame ürünlerine çok yakın duran biri değilim, Oriflame 'den ilk cilt bakım ürünüm diyebilirim. Bu göz bakım kremini almamı en çok tetikleyen ise içeriği oldu. İçerik olarak, kozmetik piyasasındaki pek çok göz bakım kremine göre oldukça alınası yapıda.




Oriflame Ecobeauty serisinin en önemli özelliği, Ecocert onaylı olması. Serinin tüm ürünlerinin Ecocert sertifikalı oluşu, doğal cilt bakım ürünlerini sevenlerin ilgisini cezbedecek güzellikte. Bununla birlikte; paraben, silikon, mineral yağlar ve sentetik parfümler içermeyip hayvansal kaynaklar da kullanılmıyor. Uzun bir süredir göz çevremde iyi etkiler oluşturan Oriflame Ecobeauty Göz Bakım Kremi (Oriflame Ecobeauty Smoothing Eye Cream) göz çevresini yumuşatma, canlandırma, yorgunluk belirtilerini silme ve ince çizgileri yok etme iddiasında. Bana kalırsa bu iddiaları biraz fazla havalı, her ayrıntıya odaklanan mucizelikte değil. Böyle bir mucizeyi değil bu krem, dünyanın en iyi göz bakım kremi olarak lanse edilen bir üründen de beklemem. Sonuçta cilt bakım ürünleri de makyaj malzemeleri de ciltte Photoshop etkisi yaratmaz. Bakım adına kullandığımız tüm ürünler, en başta kendimizi daha iyi hissetmemiz, sonrasında ise cildimizi bir nebze olsun nemlendirmesini sağlaması için vardır. Kırışıkları kremlerle yok edemeyiz, hatta estetik müdahaleler bile kalıcı çözüm sağlamaz. Kas kırışıklığını örtmeye çalışan deriyi, bir parça estetik operasyonlarla geçici çözümlerle kamufle edebiliriz, ama bedenimizin bir gidişatı var. Bu gidişatın önüne geçmek veya var olanı gizlemek bize sadece geçici yollar inşa eder.


oriflame-ecobeauty-goz-bakim-kremi-kullananlar-smoothing-eye-cream-reviews
Oriflame Ecobeauty Goz Bakim Kremi Smoothing Eye Cream

Benim için doğal cilt bakım ürünleri, normal kozmetik ürünlerinden daha önceliklidir. Oriflame Ecobeauty Göz Kremi 'nde en ilk fark ettiğim yağlı bir dokusunun olmaması. Böyle oluşu hoşuma gitti çünkü hem yağlı göz kremlerini kullanmayı sevmiyorum hem de makyaj öncesi bana kullanım pratikliği sağlamış oluyor. Göz çevremi makyaja daha çabuk hazırlayıp, cildime hızlı bir şekilde nüfuz ederek nem vermesi bana zaman kazandırıyor, benim gibi makyajda sabırsız bir insan için bu elbette artı bir özellik. Sürdüğüm kremin emilmesini uzun uzadıya beklemeyi hiç sevmiyorum. Biliyorsunuz ki bu pratikliği vermek de her göz kreminin harcı değil. Göz çevresini nemlendirme adına bana kalırsa son derece yeterli bir etki bırakıyor. Bu konuda iyi olmasını sevdim. Hem makyaj yaptığım zaman hem de makyajsız olduğum anlarda sadece bu göz kremini kullandım. Çok az bir miktarı dahi göz çevresini nemlendirmeye ve rahatlatmaya yetiyor. Eko dostu bir ürün olması da cabası. Yeterli nemlilik, yumuşatıcı yönü, güzel içerikli ve bununla beraber Ecocert sertifikalı oluşuyla benim sevgimi kazandı. Kuru göz çevresine biraz yetersiz geleceğini tahmin etsem de de normal ve yağlı göz çevresine sahip olanların daha memnun kalarak kullanabileceğini düşünüyorum. Sentetik içerikler ihtiva etmediğinden hassas ciltler de son derece rahat kullanabilir. Özellikle de genç yaşlara daha çok hitap eden bir göz bakım kremi olduğu fikrindeyim. Gerçekten de sevdim. Muadillerine kıyasla içerik olarak beni etkiledi. Fiyatı 39 TL ve boyutu 15 ml. Yapısının hafifliği ve yeterli nem vermesi ile sevgimi kazandı. Tekrardan alabilirim.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.