Real Techniques Allık Fırçası Blush Brush

Real Techniques Blush Brush
Real Techniques Allık Fırçası

real-techniques-allik-fircasi-blush-brush
Real Techniques Allik Fircasi Blush Brush




Makyaj fırçaları arasında evrensel popülerliğe kavuşan Real Techniques markası, Youtube 'da güzellik kanalları ile ünlenen Sam ve Nic Chapman (Pixiwoo kardeşler) imzasını taşıyor. Şu anda benim gördüğüm durum, güzelliğe düşkün olup da bu fırçaya sahip olmayan Türk kızı neredeyse yok ☺


Ben ise henüz yeni edinip kullanmaya başladım. Zira çok meşhur olsa da sahip olduğum makyaj fırçaları özellikle yüz amaçlı kullanılanlar zaten bana yettiğinden Real Techniques fırçaların tüm popülerliğine rağmen beni en başından beri cezbedemedi. Ne zaman iherb alışverişi fırsatı edindim, o zaman çok çok uygun fiyata geldiği için 3 tane farklı Real Techniques fırçasını sepete ekledim.



Real Techniques Allik Fircasi Blush Brush
Real Techniques Allik Fircasi Blush Brush

Allık fırçası olarak geçse de kontür uygulamaya da müsait. Zaten fırçanın arka kısmındaki kullanım bilgisinde de bunu öneriyor. Bu fırçayla zaman zaman pudra da uyguluyorum. Real Techniques Blush Brush pembe şirin bir görüntüye ve sentetik, yumuşak kıllara sahip. Bu kadar yumuşak olmasındansa orta kararda kalmasını yeğlerdim.


Büyük ve ağır bir fırça gibi görünse de oldukça hafif. Bu da kullanımı kolaylaştırıyor. Fırçanın namının bu denli abartılmasındaki olay sanırım ki Pixiwoo imzalı oluşu. Zira bu sayede hedef müşteri kitlesini tam 12'den vurmayı başardı. Açıkçası daimi olarak kullandığım allık fırçam olan Sigma açılı yapıda F40 benim çok daha beğendiğim bir makyaj fırçası. Çünkü topitik yanaklara sahibim, onunla daha kontrollü allık ve kontür uygulayabiliyorum. Bana göre Real Techniques Blush Brush makyajda birazcık genişleterek allık uygulaması veriyor. Fakat allığı dağıtması hoş, doğal bir bitiş sağlıyor.


Real Techniques Allik Fircasi Blush Brush


Kuruması yönünden biraz zahmetli olsa da eleştirdiğim diğer özelliklerine kıyasla uygun fiyatına nazaran pahalı markaların makyaj fırçalarına göre alternatif sayılabilir. Türkiye 'de satılan fiyatları normalden daha fazla, zaman zaman indirime giriyor, öyle almak daha mantıklı. Bana kalırsa bu fırçalara 2 katı para vermek adil değil. Olayları zaten uygun fiyatlı olması. Online dışı olarak Migros marketlerinde, Watsons ve Gratis mağazalarında da satılmakta ki arada indirim oralarda da oluyor. Görerek almaktan yanaysanız Gratis 'in makyaj aksesuarları asılı olan bölüme bakabilirsiniz. Tabii en ama en uygunu yurt dışından dolar bazlı fiyatıyla almak.


Sonuç olarak ben öyle abartılacak kadar güzel bir fırça bulamadım. Fiyatına göre iyi, hepsi bu.
Temel makyaj fırçalarımdan birisi olsun mantığıyla alırsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Bu fırçadan kesinlikle ama kesinlikle daha çok beğendiğim
Sigma F40 Makyaj Fırçası olduğunu not düşmeliyim.


Paylaş
, , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.