Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jeli : Tiare Çiçeği

yves-rocher-dunya-bahcelerinden-dus-jeli-tiare-cicegi
yves rocher dunya bahcelerinden dus jeli tiare cicegi



Polinezyalı kadınlar tarafından geleneksel olarak giyilen hatta kulaklarına takılan Tiare Çiçeği, egzotik bir çiçek kokusudur. Yves Rocher Dünya Bahçelerinden Duş Jeli serisinin bir üyesi olan Tiare Çiçeği Duş Jeli, minik derli toplu ambalaja ve hoş bir kokuya sahip. Tıpkı diğer Yves Rocher duş jellerinden memnun kaldığım oranda sevdim.


tiare-cicegi-kokusu-tarifi
Tiare Cicegi Kokusu


Vücudu temizlerken kurutmuyor. SLS içeriyor ama vücudu nemlendirmesi kötü oranda değil, hatta diyebilirim ki çoğu markette bulabileceğimiz duş jellerinden vücudu kurutmama açısından daha iyi bir seviyede. hoş kokusu da duş boyunca size eşlik ediyor. Ambalajlarının minik olmasını seviyorum, çünkü banyoda az yer tutan ürünlerden yanayım. Kokusu çiçeksi ve biraz da meyveli, egzotik diyebilirim. Ferah bir havası var ama Yves Rocher 'in yıllar önce tanıştığım Meksika Aloe Vera Otlu Duş Jeli havasında tazelik hissi vermiyor. Bu arada o duş jeline bayılmıştım ancak daha bulamıyorum, sanıyorum satıştan kalktı. Hâlbuki kokusunu ve verdiği ferahlığı çok sevmiştim.




200 ml 'lik boyutundaki Dünya Bahçeleri serisindeki Yves Rocher duş jelleri 11₺ gibi uygun fiyatıyla denenesi kıvamda. Kendi zevkinize göre farklı çeşitleri arasından dilediğinizi seçebilir veya benim gibi merak edip her çeşidini sırayla deneyebilirsiniz. ☺


Blogda daha önce yer verdiğim pembe ambalajdaki Yves Rocher Laos Nilüferi Duş Jeli , buna nazaran daha hafif kokuya sahipti. Onu da okumak isterseniz linkine tıklayabilirsiniz.

yves-rocher-dus-jelleri-kullananlar-fiyati-kullanici-yorumlari-incelemesi
yves rocher dus jelleri


Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.