Biotherm Aquasource ve Biosource Cilt Bakım Ürünleri

biotherm-aquasource-biosource-cilt-bakim-urunleri
Biotherm Aquasource Biosource Cilt Bakim Urunleri

Biotherm 'in en meşhur cilt bakım serileri olan Aquasource ve Biosource ürünleri, geçtiğimiz aylarda yenilenerek tekrar kozmetik severlerin beğenisine sunuldu. Ben de bu seti deneme şansı elde ettiğim için sevinmiştim. Zira daha öncesinde de Biotherm 'in ürünlerini kullandığım için, değişikliğin ne derece olduğunu iyi şekilde değerlendirebildim.



biotherm-aquasource-biosource-cilt-bakim-urunleri-kullananlar-yorumlari
Biotherm Aquasource Biosource Cilt Bakim Urunleri

Biotherm genel olarak pahalı ürün grubunda satılan ve ağırlıklı olarak da cilt bakım üzerine yoğunlaşmış bir marka. Ülkemizde online alışveriş sitelerinde bulabileceğimiz gibi Boyner, Sevil Parfümeri, Tekin Acar gibi mağazalarda da satış danışmanları eşliğinde cilt tipimize uygun ürünleri daha hızlı keşfederek alabiliriz.


Cilt bakım keşfediş sürecimin ilk etabında Biotherm de olduğu için bu markaya karşı sempatim var. Fakat blog yazdığım ilk günden bugüne kadar pek çok marka deneyimlediğim için, itiraf etmek gerekirse eskisi gibi Biotherm satın alma sürecim artık olmuyordu. Çünkü keşfettiğim markalarda daha güzel ürünlerle karşılaştım.


Biotherm ürünlerinin yenilenmesindeki tek fark ettiğim ayrıntı, üzülerek söylüyorum ki ürünlerde "ben buradayım" diyen parfümün ağırlaşması oldu. Bundan başka ciltte iyileştirici anlamında bir yenilik göremedim. Özellikle Biotherm Aquasource serisindeki nemlendirici kreminde bunu hissetmek daha mümkün. Eski Biotherm Aquasource nemlendiricisini de parfümlü bulmuştum, şimdi o parfüm yoğununluğunun üzerinde daha da yüklenme yapılmış.


biotherm-aquasource-biosource-cilt-bakim-urunleri-kullananlar-yorumlari
Biotherm Aquasource Biosource Cilt Bakim Urunleri


Nemlendirici kremini yoğun parfümünü göz ardı edersem fena bulmuyordum ancak fiyatını hak ettiğini de düşünmüyorum. Her ne kadar fotoğraf karesine almayı unutmuş olsam da, gönderilen setin içerisinde bir de mini göz kremi vardı. Daha önce blogda hazırladığım yazıda 20'li yaşlara önerdiğim Biotherm Aquasource Göz Bakım Jeli'nin, yine eski beğendiğim yapısını bozmuş olduğunu gördüm. Watsons 'larda satılan Pure Beauty göz kremindeki aynı vaka ile karşılaşmıştım. (O göz kremi de favorimdi fakat ürün yenilenmesi adı altında yapısı değiştirildi)


Setin İçerisindeki Biotherm Aquasource ve Biosource Cilt Bakım Ürünleri :

Biotherm Aquasource Nuit High Density Hydrating Jelly : Tüm cilt tipine uygun olduğunu, "kuruluk hissine bye bye deme zamanı" sloganına sahip bir gece bakım kremi. Kullanım şekli olarak gece yatmadan evvel cilde uygulanması öneriliyor.

Biotherm Biosource Lotion Tonifiante Hydratation Instantanée : Normal / Karma cilt tipleri için cilt temizleyici losyon.

Biotherm Biosource Tonifying Exfoliating Cleansing Gel : Normal / Karma cilt tipleri için cildi nemlendirme aşamasına hazırlaması için cilt temizleyici jel.

Biotherm Aquasource Gel : Cilt bakımın en temel adımı olan nemlendirme işlemini yapmaya yarayan jel formunda bir nemlendirici. Normal / Karma cilt tipleri için uygun.

Biotherm Aquasource Eye Perfection Göz Bakım Jeli : Göz çevresine bakım yapması için üretilmiiş, jel formunda bir göz bakım ürünü.


Yani artık bu ürünlerden hiçbirisi benim kesinlikle alınmalı dediklerimden biri değil. İçlerinde nemlendirici jel fena değil, ama ondan daha iyi olanları da piyasada varken bunu almak çok da gerekli değil. Biotherm zaten bir  L'oreal firması olduğundan L'oreal cilt ürünlerinin de bu markadan eksik kaldığını düşünmüyorum. Pazardaki her müşteriye hitap olması açısından bu skalayı yüksek rakamların oynadığı lüks tüketim zincir mağazalarına, diğerini ise her bütçeye hitap etmesi için market raflarına diziyorlar. Belki birazcık da gliserin veya petrol oranlarını arttırıyorlar ki cilt daha yumuşacık olması izlenimi yaratılsın diye. Renkli kozmetikteki farklar biraz daha inandırıcı, zira ürünün rengini vermesi, dayanıklılığı vs fark edebiliyor. Ama özellikle cilt bakımında çoğu ürün fiyatlarının farkı kadar kalite farkını göz etmiyor. En azından ben bir kozmetik severi / kullanıcısı / müşterisi olarak böyle düşünüyorum.


Markanın bu cilt bakım skalasındaki değişimde tek sevdiğim, reklam yüzü olan Leighton Meester & Biotherm işbirliği. Yüz olarak masumane bulduğum için, bir cilt bakım markasının da benimle aynı fikirde olduğunu görmek hoşuma gitti. Biotherm 'in gönderisi için teşekkür ederim, parfüm oranlarının arttırılmasından hariç başka bir yenilik ne yazık ki göremediğim gibi eskiden çok sevdiğim göz bakım kreminin de daha kötülediğini fark etmemi sağladı.

* Tanıtım Paketidir.




Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.