Bu Kurulukla Nasıl Başa Çıkabilirim?





Kuru ciltlerin en rahatsız olduğu durum kaşıntıyla gelen bir gerginlik hissi ve cildin kızararak pul pul dökülmesidir. Her cilt tipi bakım adına nemlendirici kullanmayı es geçmemeli ama özellikle kuru cilde sahipsek bu konu bizim için ister istemez daha önemli hale geliyor. Cilt sağlığı ve doku kalitesi için ihmal etmememiz gereken ilk adım, iyi bir etki sunan nemlendirici krem ile cildimizi nemlendirmektir. Kuru cildin yaşattığı rahatsızlık hissi aslında baş edilemeyecek gibi zor bir süreç de değildir. Zira bu kısımda kullandığımız ürünlere özen gösterip daha seçici davranarak cildimizin istediği etkiyi sunan bir nemlendirici keşfedebiliriz.


Kuru ciltlerin kendilerine en sık sorduğu soru “Bu kurulukla nasıl baş edebilirim?” Aslında cilt kuruluğu ile baş etmek sanıldığı gibi zor değil. Önemli olan cildimize hem nem veriş yönünden hem de sağladığı bakımı uzun süre muhafaza etme açısından iyi bir cilt nemlendiricisi keşfetmektir. Kozmetik dünyasında pek çok marka, pek çok ürün var. Peki yüzlerce marka arasından hangisini tercih etmeliyim?


Benim hayat mottom şudur ki : “Komplikeler karşısında sadeyi tercih etmek.” Düşkün olduğum bakım ürünlerinde de aynı yaklaşım içerisindeyim. Sade bir içeriğe sahip kozmetik ürünleri her zaman için karışık ve uzun bir içerik listesine sahip olan ürünlerden çok daha etkili çıkma durumunu tecrübelerimle rahatlıkla sabitleyebilirim. Çünkü sade ürün içerikleri ile donatılan bir ürün, göz boyamak yerine üstlendiği göreve odaklanarak cildimiz için çalışır. Tıpkı Provitamin B5 içeren Bepanthol Cilt Bakım Kremi gibi.

Bepanthol Cilt Bakım Kremi cildimizin kuruyan bölgelerini kontrol altına alırken aynı zamanda cildin kaybettiği nemi ona geri kazandırmayı misyon edinen parabensiz bir cilt bakım ürünü. Cildimize günlük nemlendirici olarak rahatlıkla uygulayabiliriz. Hatta sadece yüzümüze değil ellerimize de kullanabiliriz. Az bir miktarı bile cildimizi nemlendirmeye kâfi. Sürüldükten sonra cilt tarafından emilirken, ufak hareketlerle aşağıdan yukarıya doğru cildimize masaj yaparak kremi yedirmek cildimiz için en güzel uygulama yöntemi. Uygun fiyatına rağmen alternatifli görev üstlenmesi sayesinde cüzdanımızla kurduğu dostluğu, kozmetik dünyasının muadil ürünlerini kıskandıracağı kesin.

bepanthol cilt bakim kremi


Gerçek bir bakım ve iddia ettiklerini başarıyla sunan Bepanthol Cilt Bakım Kremi, ne parfüm ne de renklendirici içeriyor. Cildimize sağladığı bakımı “-mış gibi” göstermek yerine bunu gerçekten sağlıyor. Su bazlı olup, ciltte oluşan kızarıkları ve gerginlikleri yok etmeye gönüllü ki bu konuda çok da iyi seviyede. Her bütçenin alabileceği fiyatı ise kendisini daha tercih edilesi kılıyor.Yaz mevsiminin kavurucu güneşinden, kış zamanın kuru ayazından veya ilaç kullanımına bağlı olarak cilt kuruluğundan yana şikayetçi iseniz, cilt tipiniz kuru ise veyahut benim gibi bölgesel kuruluklar / kızarmalar sizi rahatsız ediyorsa; sade içeriği, ekonomik fiyatı, eczanelerde satılması ve günlük kullanıma uygun oluşu ile cilt elastikiyetini size kazandırmayı vazife edinmiş Bepanthol Cilt Bakım Kremi’ni keşfetmeniz cildiniz için mükemmel bir iyilik olacaktır. Eminim ki temel bakım ürünleriniz arasındaki yerini hızlıca alacak. Ufak bir şans büyük bir fark yaratabilir, bu zamana kadar keşfetmediyseniz denemenizi kesinlikle öneririm.


Paylaş
, , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.