Real Techniques Retractable Lip Brush Makyaj Fırçası

Popüler makyaj fırça markalarından birisi olan Real Techniques 'ten bu sefer, makyajda çoğunlukla es geçilen ve diğer makyaj fırçaları gibi değer bulunmayan ama uygulandığında dudaklara fark edilir bir sonucu veren, pembe renginde bir ambalaja ve geri itilme mekanizmasına sahip olan dudak fırçası Real Techniques Retractable Lip Brush blogda.


real-techniques-retractable-lip-brush-makyaj-fircasi
Real Techniques Retractable Lip Brush Makyaj Fircasi



real-techniques-retractable-lip-brush-makyaj-fircasi
Real Techniques Retractable Lip Brush Makyaj Fircasi


real-techniques-retractable-lip-brush-makyaj-fircasi
Real Techniques Retractable Lip Brush Makyaj Fircasi


Elimde Real Techniques makyaj fırçalarının bir koleksiyonu yok ama sahip olduğum diğer fırçalara nazaran bu dudak fırçasını daha da çok sevdiğimi fark ettim. Çünkü edindiğimden beri koyu rujlarımı uygulamayı bu dudak fırçası ile yapar oldum.


Kapaklı makyaj fırçaları kulağa çok pratik geliyor. Özellikle seyahatlerde ya da tatillerde hazırladığınız makyaj çantasında, kılları ezilmiş veya uçlarındaki makyaj artıklarıyla çantanın içini ve diğer ekip arkadaşlarını boyama şımarıklığına girmiş makyaj fırçaları görmeye tahammül edemediğimiz o anlarda, fırçanın kapaklı oluşunun önemini daha net fark ediyorsunuz. Pembe oluşu ise hem görüntüsüne şirinlik katıyor, hem de makyaj çantanızda kolay fark edilmesini sağlıyor. Siyah fırçalarının arasında minik bir dudak fırçasını bulmak çok eğlenceli değil doğrusu. O yüzden "hıh buldum seni pembe" diyerek almanızı 3 saniyede kolaylaştırıyor. Fırçanın itilebilir mekanizmaya sahip kapaklı olması fırçayı muhafaza etme işinde yarar sağlıyor.


Hafif bir konik yapıya sahip olan bu fırça dudak şekli baz alınarak tasarlanmışa benziyor. Çünkü fırça ile ruj sürmenin zahmetini alıp götürüyor. Ben de eski bir dudak fırçası vardı ve sonuçta dudak fırçası dediğin dudak fırçasıdır, atraksiyonu ne olabilir ki diye düşünüp yenilerine fırsatı hiç vermiyordum. Neticede benim için diğeri de iş görüyordu. Fakat bu fırçayı alıp kullandığımda fark ettim ki, diğeri iş görmüyormuş, beni kandırıyormuş. Diğeri bunun yanında daha düz kaldığı için bunun gibi hat çizmede muntazamlık sağlayamadığını gözlemledim.


real-techniques-retractable-lip-brush-makyaj-fircasi
Real Techniques Retractable Lip Brush Dudak Fircasi


real-techniques-retractable-lip-brush-dudak-fircasi-kullananlar
Real Techniques Retractable Lip Brush Dudak Fircasi


Koyu ve mat rujları sürmek için dudak fırçası kesinlikle gerekiyor. Eskiden gerekmiyor diye düşünüyordum ama fırçalı ruj kullanımda, özellikle kendini gösteren iddialı renklerde farkı görebiliyorsunuz. Real Techniques Retractable Lip Brush Dudak Fırçası görevini iyi yaptığı için makyajınızda kullanacağınız rujun daha doygun rengini dudağınıza verebiliyorsunuz. Üstelik daha muntazam sürdüğünüz için dudak çevrenizi daha iyi belirginleştirebiliyorsunuz. Bu da daha dolgun dudaklara zahmetsizce geçiş demektir.


Tabii ben, miskinlik ömür boyu moda sahip olduğum için her ruj sürmede dudak fırçası kullanma zahmetine gelemiyorum ama koyu renk ruj kullanımında verdiği desteği oldukça sevdiğimi söyleyebilirim. Hatta benim makyaj yapmamdaki miskinliğimi de biraz biraz aldı diyebilirim. Çünkü bu şekilde ruj kullanmak gerçekten farkı gösteriyor. Bildiğim kadarıyla Türkiye 'ye henüz gelmedi ama gelirse ve indirimli hali ile uygun fiyatlı olursa mutlaka alın derim. Özellikle bir ruj bağımlısıysanız, bu fırçanın değerini daha iyi anlayacağınıza eminim. O yüzden kesinlikle öneririm.


Paylaş
, , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.