Hunca Kozmetik Bakım Ürünleri Yorumlarım

hunca-kozmetik-urunleri


Türk üretimi Hunca Kozmetik, benim ilk defa ürünlerini kullandığım bir marka oldu. Yılbaşına özel hediye paketi ile bakım ürünlerini güzellik bloglarına sunması çok şık bir jest, kendi adıma teşekkür ederim. Ürünlerin hepsini düzenli bir şekilde kullandıkça daha net yorumlarım oluşacak fakat ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Hunca Kozmetik bakım ürünleri yorumlarım şu şekilde :



hunca-kozmetik-urunleri


Huncalife Delight Therapy Nar Özlü Yüz Bakım Serumu : Yüz bakımındaki serum ürünler cildi sıkılaştırıcı veya daha fazla nem ve yumuşaklık verme yönünden seviliyor. Bu ürün krem görünüşlü jel yapısıyla dikkatimi çeken bir cilt bakım ürünü oldu. Kokusu hafif. Sıkılaştırıcı etkisindeki bu yüz bakım serumunun vaatlerini zaman içinde test edeceğim ama ilk izlenim olarak silikon içermemesi bir artı. İçeriğinin ilk sıralarında Gliserin ve Shea Yağı bulunuyor. Tabii içeriğinde sevmediğim maddeler de var, kozmetik dünyasındaki çoğu yüz serumu silikondan ibaret olduğu gerçeği yanında iyi bir alternatif sayılabilir. Bunun doğruluğunu test etmek ve düzenli kullanımda ne gibi etkilere öncülük edeceğini yazmak adına sonraya bırakıyorum. 18.90 ₺ fiyatıyla bu serum en ilgimi çeken ürün oldu. Ancak bana gelen paket içerisinde pompalı ambalajının pompa sistemi bozuk olduğu için rahat kullanım sunamıyor. Her seferinde kapak kısmını açarak kullanmak zorunda kalacağım. Yapı olarak çok likit bir ürün de olmadığından miktar olarak almakta biraz zorlanıyorum.


Huncalife Delight Therapy Nar Özlü Göz Bakım Kremi : Parfüm içeriği olmasına rağmen koku vermeyen bir ürün olmasıyla dikkatimi çeken bu göz kremi, jel formunda bir bakım ürünü. Sürer sürmez emiliyor fakat sim gibi gözüken yanardöner bir yapısı var. Daha doğrusu, cilde sürüldüğünde sim adına görünürde hiçbir şey bırakmıyor ama uygulama öncesinde ışıltılı bir jel. Benim için tuhaf bir göz kremi oldu. Açıkçası bana göre bir göz kremi sadece göz kremi olmalı. Simli görüntüsüyle cezbedici özelliğinin verilmesi, ürüne daha kimyasal yüklediği için bu konuda sade çizgide olmasını yeğlerdim. Bir de ürünü kullanmak üzere her uygulamada, ambalajından ötürü çok fazla ürün miktarı geliyor. Sanıyorum ki ambalajının en az yarısı hava boşluğundan ibaret. Çünkü kozmetik ürünlerinde havası bol olan ambalajlarda aynı ortak sorunu yaşıyorum. Bu göz kremi hakkında daha detaylı yazımı da tüm yönleriyle tekrar ele almayı düşünüyorum. Eğer güzel bir göz bakım kremi olursa 10.90 ₺ fiyatıyla bakım severler tarafından ilgi göreceği aşikar.


Huncalife Delight Therapy Nar Özlü Yüz Peelingi : Bu yüz peelingi de tıpkı yüz serumu gibi yoğun olarak Shea Yağı içeriyor. Bunun yanı sıra Sodyum Lauryl Sülfat (SLS) bulundurmuyor. 100 ml 'lik bu peelingin satış fiyatı 8.75 ₺. Fiyat ve içerik olarak etkileyici. Daha çok kullandıkça hangi ciltlere iyi geleceğini, içeriğinin daha detaylı analizini ayrı bir konu halinde blog sayfamda sunacağım.


Huncalife Nature Balance Deodrant Stick & Alum Deo Spray : Alüminyum içermeyen bu sade ambalajlı deodrant stick ve spreyi 2 gündür kullanıyorum. Kullanmadan önce ürünün kokusu muhteşem, çok tazelik hissi veren bir tınıya sahip. Ancak kullandığımda o fresh koku kendini hiç hissettirmiyor. Deodrant stick ve spreyin olumlu yorumlarına rastladıkça aynı ürünü mü kullanıyoruz diye merak ettim. Çünkü bana göre öyle ahım şahım bir ürün değil.  Daha adaletli yorumlamam için henüz çok erken ama şimdilik çok etkili bulamadığımı dile getirebilirim. Ambalajındaki o muhteşem koku kullanımda kendini gösterememesi benim için büyük bir eksi oldu. Olumlu yanı ise doğal bir görüntü imajı veren ambalajı bu konuda çok iyi bir seçim olmuş.


Huncalife Hair Specialist Sarımsak Şampuanı : Henüz bu şampuanı kullanmadım, kokusu bana biraz bulaşık deterjanlarını anımsattı. Çok fazla köpürdüğünü kapağını açar açmaz çıkan baloncuklardan anlayabiliyorum. Çok köpükleşen ürünler temizlik adına genelde sert temizleyicilerle yapıldığı için bu şampuana biraz ön yargıyla yaklaştığımı itiraf edeyim. İçerdiği sarımsak özü ile vurgulanmak istenilmiş ama ondan bir tık daha ötede zencefil özü de bulunuyor. 400 ml 'lik bu şampuanın fiyatı 10.90 ₺


Bana göre; hediye paket sunumu çok hoş, güzel bir farklılık yaratıyor. Özenli sunum için teşekkür ederim. Ürünlerin içerikleri ilk etap için çok güzel gözüküyor ama sanki etkileriyle pek uyuşmuyor. En azıdan bana öyle geldi. Tabii en doğru yorumu ilerleyen günlerde deneyimledikten sonra yapabilirim. Ben blog okuyucumu yanıltmak istemiyorum bu yüzden gerçek fikirlerimi sunmak istedim.

* Tanıtım Paketidir.


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.