Mara Kozmetik Ürünleri / El Bakım Kremi - Temizleme Jeli - Lipgloss

mara-kozmetik-urunleri-lipgloss-el-bakim-kremi-jeli
Mara Kozmetik Urunleri Lipgloss El Bakim Kremi Jeli


Mara Kozmetik ürünlerini ilk defa kullanıyorum. Markayı biraz araştırdığımda Gratis, Watsons gibi hepimizin bolca alışveriş yaptığı kozmetik bakım marketlerinde ve bazı online alışveriş sitelerinde satıldığını gördüm. Markanın en dikkat çekici ürünleri ise canlı ambalajındaki banyo/duş ürünleri.


Tanıtıyor olduğum ürünler ise çanta aksesuarı şeklinde tasarlanan Lipgloss, Cherry Blossom El Bakım Kremi ve Mandalina Kolonya Jel olarak geçen el temizleme jeli. Her 3 ürünün de çantaya takılmak için uç kısmında plastik bir geçiti var. Çanta boy olsalar da boyut olarak minilikten ziyade seyahat boy ürünlere doğru olduğunu söyleyebilirim. Ürünlerin 35 ml boyutlarında oluşu da bu düşüncemi destekliyor.


Mara Kozmetik Cherry Blossom El Bakım Kremi : Çiçeksi kokuya sahip olan bu el bakım kremin iyi yanları; içerisinde kullanılan parfümün ağır ve çekilmez havada olmaması, gliserin içermesi ve ellere sağladığı yumuşaklığı uzun süre koruyabilmesi. Kremin kötü yanları ise; kullanılan parfümün yapaysı yanı, ciltte emilmesi için süreye ihtiyacı olması.


Mara Kozmetik Mandalina Kolonya Jeli : Sanıyorum ki bu bildiğimiz el temizleme jeli tarzında bir ürün. Kolonya jeli olarak isimlendirilmesini ilk defa duydum. Paket içerisinde en çok sevdiğim bu ürün oldu. Sürüldüğünde ilk başta yoğun bir alkol kokusu geliyor ama çok kısa bir süre sonra (yaklaşık 30 saniye kadar) kokusundaki mandalina parfümü öne çıkıyor. Elleri yapış yapış bırakmaması açısından gayet iyi.


Mara Kozmetik Kırmızı Lipgloss : Ne yazık ki bu lipglossu beğenemedim. İçerisinde simler bulunuyor. Kokusu çok yapay ve tuhaf. Dudaklara sürüldüğünde ise, sanki eskiden bijuterilerde satılan adsız rujlar gibi bir etki bırakıyor. Lipglossu; ağır kokusu, içerdiği yılbaşı simleri ve homojen dağılma göstermemesi açısından beğenemedim.


mara-kozmetik-urunleri-lipgloss-el-bakim-kremi-jeli
Mara Kozmetik Urunleri Lipgloss El Bakim Kremi Jeli




Genel olarak;  kremi çok kötü değil, çok iyi de değil, sıradan diyebilirim. Lipglossu kötü. El temizleme jeli, bana içlerindeki en iyi ürün olarak geldi. Mara Kozmetik 'ten ürün deneyimlerim bu şekildeydi.


* Tanıtım Paketidir.
Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.