Watsons İndirim Alışverişim

watsons-indirim-alisverisim
watsons indirim alisverisim
Watsons İndirim Alışverişim



Geçtiğimiz aylarda yapılan indirimlerin hiçbirisi beni cezbetmezken sanıyorum ki yeni yıl kıpırtısı ile alışveriş aşkım canlandı. Gerçi çok canlandı da sayılmaz çünkü eski yaptığım alışverişler gibi hunharca alışverişe kendimi vermiyorum artık. Watsons indirimini es geçmek istemedim çünkü aklımda Rimmel London 'dan almak istediğim likit far vardı. Watsons, garip bir indirim anlayışına girmiş. Örneğin %35 olarak uyguladığı indirimde "şu, bu, o dahil değil" gibi akıl karıştırıcı indirim yapmış. İndirim konusunda Gratis ve Rossmann favorim.

Watsons İndirim Alışverişi ile aldıklarım şunlar oldu :


watsons-indirim-alisverisim
watsons indirim alisverisim


Lionesse Sünger Bigudi : Saç şekillendirmede bigudileri zaman zaman kullandığım için fiyatı uygun görünce alayım dedim. Zira bendekiler eskidi. Kalitesi mükemmel değil, orta ayarın altında ama işimi görür diye düşünüyorum.


Rimmel London Scandaleyes Shadow Paint - Likit Far : Aslında bu likit far serisi çıkalı uzun zaman oldu, elimde muadil renkteki farlar olduğu için ihtiyaç duymamıştım. İndirimi yakalamışken edinmek istedim. Altın rengini göz makyajında sevdiğim için altın tonunu aldım.


Watsons Superdrug Hand Therapy 2in1 Hand and Nail Cream : Superdrug ürünleri bir tek Watsons 'ta satılıyor diye biliyorum. El bakım kremlerini günlük hayatımda kullanmayı sevdiğim için almak istedim. Bu üründe indirim olup olmadığını hatırlamıyorum ama fiyatı baya uygundu.


Watsons Waterproof Plasters - Suya Dayanıklı Yara Bantları : İnsan sakar olmaya görsün, her yeri yara bere içinde kalıyor. Bu yazıyı yazmadan önce bile bardak kırdım, o derece sakarlığım üzerimde bu sıra. Watsons 'ın yara bantları, standart satılan yara bantlarından daha sağlam ve gerçekten suya dayanıklı olduğundan alışverişime ekleyeyim dedim.


Watsons Mini Islak Mendiller : Takip ettiğim güzellik Youtuber 'ları Watsons ıslak mendilinden bahsedince, mağazanın orta sepetinde de bu mendilleri yığılı görünce bir tane alayım dedim. Kullanmak üzere çantama attım bile.


Watsons Alışverişimde Edindiğim Ürünlerin İndirimsiz Fiyatı :

Lionesse Sünger Bigudi fiyatı 6.250 ₺

Rimmel London Scandaleyes Shadow Paint Likit Far fiyatı 14.99 ₺

Watsons Superdrug Hand Therapy 2in1 Hand and Nail Cream fiyatı 4.99 ₺

Watsons Waterproof Plasters Yara Bant fiyatı 3.50 ₺

Watsons Mini Islak Mendil fiyatı 2.75 ₺



watsons-indirim-alisverisim
watsons indirim alisverisim

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.