2014 'te En Çok Tıklanan 10 Blog Postu!

2014-en-cok-tiklanan-10-blog-postu
2014 En Cok Tiklanan 10 Blog Postu


Kafamı dağıtmaya en muhtaç olduğum anda, tamamen farklı bir uğraş olsun diye yazmaya karar verdiğim okuduğunuz bu blog sayfası, artık benim için vazgeçilmezlerimin arasında yer alıyor. İster 1 kişi okusun ister tıklara doymasın, şu bir gerçek ki ben yazmayı seviyorum. Yazma heyecanımı da keyif aldığım kozmetikle birleştirmek, içimdeki hevesi daha eğlenceli bir hale getiriyor. Blog paneline şöyle bir baktığımda, 2014 yılında en çok bu blog konuları okuyucunun ilgisini çekmiş. Eğer siz de bu konuların neler olduğunu merak ediyorsanız, blogumdaki en çok tıklanan 10 blog postunu şu şekilde derledim :





blog-thebalm-put-a-lid-on-it-far-bazi
thebalm put a lid on it far bazi

1- theBalm Put a Lid On it Far Bazi :





Bu konunun bu kadar tık alması beni bir hayli şaşırttı. theBalm far bazı Gratis 'lerde bir ara resmen kara borsa gibiydi. Bulduğumda içimdeki konfeti makinesinin minik bir parti verdiğini hatırlıyorum. Artık Gratis 'lerde ister indirim zamanı olsun ister normal günlerde olsun, her an bulunabiliyor. Bu far bazını bir hayli seviyorum.








blog-miskin-ruhlara-guzellik-tuyolari-miskinkek
miskin ruhlara guzellik tuyolari



2- Miskin Ruhlara Güzellik Tüyoları : 



İçimdeki miskinliğe dem vurması için hazırladığım bu blog konusunun sandığımın üzerinde tıklanması beni çok mutlu etti. Hem güzelliğine düşkün hem miskin bir ruha sahipseniz mutlaka bir göz atın derim.







blog-fitness-tuyolari-ipuclari
fitness tuyolari

3- Fitness İçin Bilmeniz Gereken 3 Tüyo : 



Çok uzun zamandır fitness konuları yapmıyorum. Çünkü ben her kış istisnasız 6 kg alıp, her yaz mevsiminde onu vermeye uğraşan bir tip olduğum için, diyet maceralarına ancak yumurta kapıya dayandığında yapmaya karar veriyorum. Hem kendime motive olması hem de böyle konuları okuyanlar adına blogda da ara ara fitness konularını yazmayı seviyorum. Bu konumun tık canavarı olmasına ayrı sevindim.






gratis indirim alisverisim
gratis indirimi alisverisim

4- Gratis Indirimi Alışverişim :



Genelde alışveriş yazıları blogda en merak edilenler oluyor ama bu seferki Gratis alışverişim, diğer Gratis alışverişlerinden hatrı sayılır bir tık almış. Orada belirttiğim ürünlerden Giovanni 'yi öyle fazla sevemedim, ondan daha başarılı ürünler saç bakımında zaten kullanıyorum. Milky Dream denilen peeling, hayatımın en kötü kozmetik ürünlerinden birisi oldu. Dirty Works cımbız ve makas kalite olarak iyi değil. Ama alışverişimin diğer üyeleri gerçekten iyi.








blog-bitenler-kulubu-biten-kozmetik-urunleri
bitenler kulubu


5- Bitenler Kulübü 40 : 



Diğer bitenler klübü blog konularımdan ne gibi farkı var bilemiyorum ama bu post beni şaşırtan tıklama sağladı. Fotoğraf karesindeki yürüyüş yapan insanların mı enerjisi yansıdı yoksa o anda postu doğru zamanda mı yayınladım, bu tık nereden geldi  bilemiyorum.











blog-nars-honolulu-honey-lipstick-swatch
nars honolulu honey lipstick

6- Nars Honolulu Honey Lipstick Ten Rengi Ruj : 




Nars yeni Audacious ruj koleksiyonunu çıkaradursun, ben hala ten rengi bu rujun sevgisindeyim. Nars rujlar yüksek fiyatına rağmen etkileyici yapıdalar. Aklımda Audacious koleksiyonundan birkaç renk almak da var ama son zamanlarda alışveriş yönümü törpüledim. Makyaj ürünlerimin biraz hakkını verdikçe yenilerine yer açmayı düşünüyorum.








blog-ingiltereden_iste_gelsin_kullananar_online_yurtdisi_alisverisi
ingiltereden iste gelsin online yurtdisi alisverisi

7- Yurt Dışı Online Kozmetik Alışverişim İngiltereden İste Gelsin : 



Beni heyecanladıran bir blog işbirliği İngiltereden İste Gelsin ile oldu. Tüm ürünleri kendi paramla iherb sitesinden ve Beauty Blender İngiltere sitesinden satın aldım. Ekip ise yurt dışından bana ulaşma kısmını üstlendi. İlgili ve özenli olmalarının yanı sıra, iherb güzellikleriyle yeniden buluşabildiğim için bayıldığım bir alışveriş oldu <3








blog-loreal-paris-skin-perfection-cilt-bakim-nemlendirici-kremi
loreal paris skin perfection cilt bakim nemlendirici kremi
8- L'oreal Paris Skin Perfection Cilt Bakim Nemlendirici : 




Bumerang ekibi sayesinde L'oreal Skin Perfection ile tanışmıştım. Serisinden nemlendirici kremini çok beğendiğim için ayrı bir konusunu hazırlamaya karar vererek bu konuyu hazırlamıştım. Diğer ürünlerinden ziyade serinin nemlendiricisi favorim.








blog-nuxe-dudak-bakim-kremi-lipbalm
nuxe dudak bakim kremi lipbalm


9- Nuxe Dudak Bakim Kremi Reve de Miel Lipbalm :





2014 'ün başlarında tanıştığım Nuxe Lipbalm, tüm zamanlarımın favori dudak bakım ürünlerinden birisi oldu. Blogdaki tık sayısı da sevildiğinin göstergesi zaten. Henüz keşfetmediyseniz, mutlaka bir göz atın derim.








blog-the-balm-give-crease-chance-makyaj-fircasi
the balm give crease chance makyaj fircasi


10- theBalm Give Crease Chance Makyaj Fırçası : 


En çok tıklanan 10 blog postunda, 2 konunun da theBalm olması, theBalm 'ın makyaj severler tarafından nasıl sevildiğinin de bir ispatı aslında. Uygun fiyatlı olup bu denli kaliteli ve ambalajlarının da fazla albenili oluşları theBalm 'ın sevilmesinin nedenleri. theBalm Give Crease Chance makyaj fırçasını, uygun fiyatına nazaran çok iyi iş çıkardığı için seviyorum. theBalm 'ın da dediği gibi "Don't Stress, Give Crease a Chance"








blog-lanvin-marry-me-parfum-yorumu
lanvin marry me parfum yorumu
* Bonus : Lanvin Marry Me Parfüm Yorumu : 

Parfüm konularım blogda en az tıklananlar arasında. Sanırım makyaj ürünlerine gösterdiğimiz ilgiyi parfümlere göstermiyoruz. Ben ise bilakis makyaj yığınından ziyade parfümleri ayrı seviyorum. Denediğim ve edindiğim parfümleri de blogumda keyifle yer vermeye çalışıyorum. Az tıklanan parfüm yazılarından beni şaşırtan bir isim oldu ki, o da Lanvin Marry Me parfümü. Diğer parfümlerimdeki tıkı sayıca katlamasının nedenini bilemiyorum ama ambalajının güzelliği ile merak uyandırması olabilir.

Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.