Güzellik Haberleri : Lancôme ’un Yeni Makyaj Kreatif Direktörü Lisa Eldridge

guzellik-haberleri-lancome-yeni-makyaj-kreatif-direktoru-lisa-eldridge
guzellik haberleri lancome yeni makyaj kreatif direktoru lisa eldridge


Yazdığı makyaj blogundan ziyade, herkesin kolayca uygulayabileceği makyaj tekniklerini sıcacık sesi ve zarif tarzıyla anlattığı Youtube video kanalıyla hepimizi büyüleyen Lisa Eldridge, daha önceden İngiliz kozmetik markası olan Boots No7 için makyaj kreatif direktörlüğünü üstlenmişti. Şimdi ise L'Oréal Grup 'un high-end makyaj markası olan Lancôme adına Makyaj Kreatif Direktörü görevini üstlenmek için anlaştı.



Lisa Eldridge 'in basın bülteni geçtiğimiz hafta mail bilgilendirilmesi olarak geldiğinde böyle bir haberi okumak beni güzellik adına heyecanlandırdı. Yeteneği ve bilgisi kadar özgünlüğünü de birleştirdiği zarif çizgisi, ben dahil çoğu güzellik düşkününün ilgisini kazanarak kanalını yakın markajına aldığımız İngiliz makyaj sanatçısı Lisa Eldridge 'nin Fransız kozmetik şirketi Lancôme 'un çatısı altında yeni oluşturacağı makyaj koleksiyonlarını görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum.


Doğal ve çekici vizyonu ile Lisa Eldridge, Lancôme birlikteliğini kendi Instagram sayfasında minik bir video ile de duyurdu :

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.