Bioderma Atoderm Pain Cleansing Bar Cilt Bakım Sabunu

Bioderma; hassas ve çok kuru atopik ciltlere özel formüle ederek sunduğu Atoderm serisine ait farklı cilt bakım ürünlerinden birisi de temizleyici bar sabunlar. Cildin nem dengesini koruyarak temizleme iddiasına sahip Bioderma Atoderm Pain Cleansing Bar Sabun hakkında yorumlarım şu şekilde :


cilt-bakimi-bioderma-atoderm-pain-cleansing-bar-sabun
cilt bakimi bioderma atoderm pain cleansing bar sabun



Bioderma bu temizleyici barı için sabun içermediğini ve  anti bakteriyel bakır/çinko sülfat içerikleriyle, siyah nokta oluşumuna karşı etkili olduğunu belirtese de içeriğinin en başında olan Sodium Palmate bir sabun bazıdır. Ona bakarsak bu madde, her markette rahatlıkla bulabileceğimiz Dove sabunlarında da var. Demek istediğim bunu diğer sabunlarla aynı kefede değerlendirmek gerekir, sadece standart sabunlarına göre içeriği genel olarak daha iyi. Bununla beraber dermokozmetik bir marka olmasının da güveni var elbette. Hem sabun tarzı ürünleri yüz bakımında kullanmayı tercih etmediğim hem de kullandığım hafif formlu yüz temizleme jellerinden memnun kaldığım için bu şekilde kullanmıyorum. Yüzümüze kullanmadığım için sadece vücut temizliğinde tercih ediyorum, vücudumu çoğu sabunun yaptığı gibi kurutmuyor ve vücutta yumuşacık bir his bırakıyor. Vücut temizliğinde duş jellerini daha pratik ve nemlendirme anlamında başarılı bulsam da zaman zaman sabunları da vücut için kullanmayı seviyorum. Şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyisi de Bioderma olduğunu rahatlıkla dile getirebilirim.


İyi özelliklerinden birisi de, diğer sabunların duş kullanımda yarattığı çabuk erime sorununu yaşatmıyor. Cildi yormadan hafif bir temizlik sağlıyor. Kalite olarak çok iyi. Tüm bunlarla beraber fiyatı da son derece uygun ki zaman zaman online sitelerin yaptığı indirimleri de takip ederseniz daha ekonomik fiyata edinme şansını yakalayabilirsiniz. Bioderma Atoderm Pain Cleansing Bar Sabun, aynı zamanda paraben, renklendirici ve parfüm içermeyen hipoalerjenik bir cilt bakım ürünü.


Kalite olarak oldukça beğendim, zaten Bioderma ürünleri genel olarak beğenimi kazanan çıtada, vücut temizliğiniz için sabun kullanmayı seviyorsanız, o halde denemenizi kesinlikle öneririm.


cilt-bakimi-bioderma-atoderm-pain-cleansing-bar-sabun
cilt bakimi bioderma atoderm pain cleansing bar sabun


bioderma-atoderm-pain-cleansing-bar-sabun-kullananlar-kullanim-sekli-cilt-bakimi.jpg
bioderma atoderm pain cleansing bar sabun

bioderma-atoderm-pain-cleansing-bar-sabun-kullananlar-kullanim-sekli-cilt-bakimi
cilt bakimi bioderma atoderm pain cleansing bar sabun

Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Bıktım artık ben sizin gibi konularımı çalan hırsızlardan!

    YanıtlaSil

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.