Farmasi Kırmızı Dudak Kalemi / Lip Pencil #206

Farmasi Kırmızı Dudak Kalemi
Farmasi Lip Pencil #206

farmasi-kirmizi-dudak-kalemi-lip-pencil-206
farmasi kirmizi dudak kalemi-lip pencil 206




farmasi-kirmizi-dudak-kalemi-lip-pencil-206
farmasi kirmizi dudak kalemi-lip pencil 206



farmasi-kirmizi-dudak-kalemi-lip-pencil-206-swatches
farmasi kirmizi dudak kalemi-lip pencil 206

Farmasi dudak kalemlerinden birisi olan Lip Pencil #206, yumuşak bir dudak kalemi değil. Sert yapıda. Bu haliyle uygulamada kolaylık yaşatmıyor. Dudaklarda da biraz pütürlü pütürlü kalabiliyor. Yani homojen yayılma gücü başarılı değil. Renk aralığı olarak güzel olsa da rengini tek sürüşte veremiyor. Birkaç kere üstünden geçmek gerekiyor. Farmasi Lip Pencil #206 ton olarak sıcak ancak mercana çok yakın tonda değil sadece kırmızının bir parça sıcak tarafına geçiş yapıyor. Mat dudak kalemleri kalıcılık yönünden daha başarılı olsa da fazla matlık dudak kusurlarını daha ön plana taşıyacağından ve dudakları zamanla kurutucağından üzerine bol bol lipbalm da sürmek gerekiyor. Örneğin bu mat kırmızı dudak kalemi ile birlikte şeffaf (sheer) yapıdaki bir kırmızı lipgloss sürüldüğünde iki ürün beraber çok hoş bir görünüme imza atıyor. Sert ve rengini vermede biraz zorlayıcı bulsam da mat duruşu için alınabilir. Gerçi uygun fiyatlı dudak kalemlerinde Essence ve Rival de Loop gibi yumuşacık kalemler varken bu dudak kalemi özellikle alınası mı emin olamadım.


Dudak kalemlerini, aynı renk tonlarında kullanacağınızın rujunuzun altına uygulayarak rujunuzun kalıcılığını arttırabilirsiniz. Asıl amaçları olan dudaklarınızı çerçevelemek için de kullanabilirsiniz, özellikle koyu veya canlı renk rujlarda çerçevelemek dudak makyajına çok şey katıyor. Aynı zamanda dudak kalemlerini dudaklarınızın tümüne uygulayabilirsiniz. Üzerine bir lipbalm veya lipgloss sürerek kalemin kurutucu görüntüsü yerine daha nemli görüntü elde ederek günlük makyajınızda tercih edebilirsiniz.



* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.