Makyaj Haberleri : Kaşların Tahtını Kirpikler Geri Alıyor

makyaj-haberleri-kaslarin-tahtini-kirpikler-geri-aliyor
Makyaj Haberleri Kaslarin Tahtini Kirpikler Geri Aliyor


Son dönemde makyaj trendlerinde kaşlar ön plandaydı, kaşları kalınlaştırarak biçimlendirmek hatta biraz da abartı kaş makyajı uygulamak iyice yaygınlaşmıştı. Şimdi ise 2015 makyaj trendinde makyaja yön veren isimler, kaşların tahtını kirpiklere geri vermeye hazırlanıyor. Kaş makyajından ziyade kirpiklere odaklanmayı, onların daha siyah ve bol hacimli görünmesini seven biri olarak bu habere ayrı sevindim. Yeni bir kaş ürünü yerine maskara denemek size göreyse bu trend size de iyi gelebilir. Gerçi ben trendlere göre hareket etmiyorum ancak yine de bu haber ilgimi çekti. Sizin de ilginizi çekiyorsa, kirpikler için makyaj ve ürün önerilerimi de birlikte hazırladığım bu yazıyı okumanızda fayda var :




makyaj-haberleri-kaslarin-tahtini-kirpikler-geri-aliyor
Makyaj Haberleri Kaslarin Tahtini Kirpikler Geri Aliyor
Kaş makyajı son zamanlarda daha önem kazandı hatta neredeyse tüm sezonların lider trendi oldu. Bu trendin uç kısmı kaşları olması gerekenden daha da fazla kalınlaştırmaksa, kirpik trendinin fütüristik noktası kaşları silik hale getirmeye kadar gideceğe benziyor. Bu devrede de maskaralar önemli hale geliyor. Max Factor markasının diğer makyaj ürünlerine karşı özel bir aşkım olmasa da, tüm zamanlarımın en iyi maskarası olarak ilan ettiğim Max Factor False Lash Effect Mascara, makyaj dünyasında yeni çıkan maskalarla hatta high-end markaların maskaralarıyla bile yer değiştiremedi. Hiçbir maskara bana aynı etkiyi veremedi. Eğer kirpiklerde görmek istediğim bol hacimse istisnasız bu maskarayı kullanırım. Günlük olarak kullanabileceğim maskaralar arasında ise doğal bir etki verdiği için dökülme problemini gün boyu yaşatmayan YSL Singulier Mascara 'dan yanayım.




Kirpikleri maskara öncesi kıvırmak, küçük ama etkili bir adım. Kirpik kıvırma işini ise Shu Uemura 'ya emanet edin derim. Benim için Shu Uemura Eyelash Curler iyi ki edinmişim dediğim makyaj aksesuarlarından birisi. Takma kirpiklere karşı ise ayrı bir sevgi besliyorum. İlk uygulama zamanlarımda bir hayli bocalasam, hatta gözümü çıkartma girişiminde bile bulunsam da takma kirpik kullanmayı denemekten yılmadım, tabii sonunda da zaferi elde ettim. Eyeliner çekmek, gözlerin üst kirpik uçlarını daha belirgin göstereceğinden makyajınızda eyeliner uygulamanızı mutlaka öneririm. Yıllardır vazgeçemediğim eyeliner ise L'oreal Superliner Gloss. Bilmelisiniz ki eyeliner çekmek de, takma kirpik takmak da zilyonlarca makyaj tüyosuyla değil, uygulamasını bol bol pekiştirmekle başarılıyor. Takma kirpik konusunda en başarılı bulduğum isim Ardell. Kirpik yapıştırıcısı ise gözünüzü yakmayan ve yapıştırma işini en harika yapan Duo markasından şaşmayın derim. Gözleri yakan diğer kirpik yapıştırıcılarındansa, Duo Kirpik Yapıştırıcısı eminim ki sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Alt kirpik maskarası ise, bana biraz gereksiz geliyor. Şu ana kadar alt kirpiklere özel bir maskara uygulama ihtiyacına girmedim. Kalın formda olmayan ince uçlu her maskara bu işinizi görecektir.



Kirpikler İçin Önerdiğim Makyaj Ürünlerini Listeleyecek Olursam ;

Max Factor False Lash Effect Mascara  .... fiyatı .... 35 ₺.
YSL Singulier Mascara  .... fiyatı .... 95 ₺.
Shu Uemura Eyelash Curler  .... fiyatı .... $20.
Ardell Takma Kirpikler  .... fiyatı .... 25 ₺.
Duo Kirpik Yapıştırıcısı  .... fiyatı .... 35 ₺.
L'oreal Super Liner Carbon Gloss  .... fiyatı .... 30 ₺.







Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.