Akrilik Tırnak Bazı / OPI Acrylic Nail Base Coat

opi-acrylic-nail-base-coat-akrilik-tirnak-bazi
Opi Acrylic Nail Base Coat Akrilik Tirnak Bazi


OPI, başarısını kanıtlamış ve diğer oje markalarına göre biraz daha pahalıca satılan bir marka. Sephora mağazalarına her çeşit ojesi gelmese de Sephora 'lardan temini mümkün. Farklı yapıdaki ve özellikteki tırnak bazlarından birisi olan O.P.I Akrilik Tırnak Bazı ( OPI Acrylic Nail Base Coat ), benim için iyi ki edinmişim dediğim tırnak ürünlerinden birisi.



Tırnak bazları (Base Coat) ojelerin hem daha uzun ömürlü olması, hem daha kolay temizlenmesi için satılan tırnak ürünleridir. Şu ana kadar sayısız markanın baz katını kullanmadım. İlk Flormar'ı denemiştim, işe yarar halini görmeyince daha iyi markalara yöneldim. Uzun bir süredir CND ve OPI baz katlarıyla yola devam ediyorum, çok memnun kaldığım için değiştirmeyi düşünmüyorum.


opi-acrylic-nail-base-coat-akrilik-tirnak-bazi
Opi Acrylic Nail Base Coat Akrilik Tirnak Bazi


Ojelerle aram genelde iyidir. Sürdüğüm ojeyi de genelde günaşırı değiştiriyorum. Tırnaklarım biraz kendine gelsin diye ojelerden kendimi zaman zaman uzakta tutuyorum ama sonrasında yine aynı tatlı heyecan. Acaba yarınki kıyafetime ne sürsem? Hayatıma böyle tatlı şirin seçimleri katıp ufak çapta heyecan yaşattığı için kozmetikleri seviyorum. Kendimi çok iyi hissettiğim dönemde de ya da aksine berbat bir ruh hali içerisindeyken de oje sepetinin renk cümbüşü içinden ilk gözüme çarpanı seçmeye bayılıyorum. Sık oje değiştirdiğim de için ojelerin kalıcılığı benim için çok sorun değil. Bu yüzden kalıcılık ve akrilik macerasına giremeden oje bazlarını kullanıyorum.


Akrilik oje hiç yaptırmadım. OPI oje bazını da, ismindeki görevi üstlensin diye de almıyorum. Alış sebebim, özellikle açık renk ojeleri kullandığımda (örneğin çok açık şeftali tonları, lilalar, su yeşili gibi) renklerin kendini tam olarak vermesi için uğraşıyordum. Ancak 3 katta istediğim rengi yakaladığım ojelerde renk doygunluğu beni memnun etse de bu sefer ojenin kat kat sürümü nedeniyle oluşan kalın tabakayı sevmiyordum. Çünkü bildiğinzi gibi kat kat sürülen ojeler çok çabuk bozulamaya meyilli halde oluyor. Açık ton veya neon renkli ojelerin altına beyaz oje sürülmesi genelde önerilir. Fakat beyaz ojenin performansından da memnun kalamadım, çünkü oje katlarını kalınlaştırıyor. Ojelerde kalıcılığı dert etmesem de kalın jelimsi tabakanın tırnağımda oluklar açmasını izlemek zorunda da çok hoş bir durum yok.


swatches-opi-acrylic-nail-base-coat-reviews
swatches opi acrylic nail base coat


Bu yüzden, beyaz renginde bir tırnak bazı benim istediğim en iyi sonucu zahmetsizce verir dedim ve OPI markasına güvendim. Haklı da çıktım, çünkü gerçekten bu oje bazını çok severek kullandım.


Beyaz formunda olduğu için üzerine açık tonlu ojeler dahil hangi ojeyi sürerseniz sürün rengi çok güzel ortaya çıkartıyor. İncecik yapısı sayesinde kalın bir tabaka yaratmıyor. Tırnakları ojenin zararlarından koruyor. Ojenin daha pürüzsüz sürülmesine yardımcı oluyor. Ojeyi tırnaktan asetonla çıkarırken bu baz sayesinde tırnak etlerine oje kalıntılarını saçmıyor ve ojenin daha şipşak temizlenmesini sağlıyor. Çok hızlı kuruyor. Ojenin kalıcılığını arttırıyor.


Bu kadar güzel yanı varken olumsuz tek özelliği fiyatı oluşu. Çünkü Türkiye 'de pahalı satılıyor. Pahalı ama özellikle tırnak bazı (base coat) ve cilası (top coat) gibi uzun süreli giden ve her ojede kullanma güzelliği olan ürünlerine şans verebilirsiniz. Fiyatını çıkardığını söyleyebilirim.


opi-acrylic-nail-base-coat-akrilik-tirnak-bazi
Opi Acrylic Nail Base Coat Akrilik Tirnak Bazi

Paylaş
, , , , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.