Vanilya Club Ekim 2014 Kutusu 'nda Neler Var ?

Vanilya Club Ekim 2014 Kutusu 'nda Neler Var ?

vanilya-club-ekim-2014-kutusu
Vanilya Club Ekim 2014 Kutusu




vanilya-club-ekim-2014-kutusu
Vanilya Club Ekim 2014 Kutusu


Vanilya Club 2014 Ekim Kutusu 'nda sırayla şu ürünler yer alıyor :


Landoll Nashi Argan Saç Bakım Ürünleri 'nden yoğun onarıcı saç maskesi olarak geçen Nashi Deep Infusion Maske. Daha önceki kutulardan çıkan Nashi Durulanmayan Argan Yağı Spreyi kullanıp fena bulmamıştım. Bu saç bakım maskesinden de memnun kalacağımı umuyorum. Saç maskesinin 20ml, 150ml, 250ml ve 500ml boyutları ile satışa sunuluyor.


Landoll Nashi Lipgloss Dudak Parlatıcısı : Saç ürünlerinden sonra ilk defa makyaj ürününü gördüğüm Nashi 'den çok tatlı renge sahip bir lipgloss. Satış fiyatı ise 39.99 TL. Lipglossları eskisi gibi tercih etmiyor olsam da tatlı renginden dolayı kullanmayı düşünüyorum.


LCN El, Ayak, Tırnak Bakım ve Makyaj Ürünleri, daha önce yine Vanilya Club kutularından farklı ürünleriyle keşfedip sevmiştim. Beklentimin üzerindeki LCN ürünlerinden bu sefer beyaz tonlarında bir oje deneyimleyeceğim. Oje birkaç katta opaklaşsa da yapısının ipincecik oluşuyla ve kolay sürümüyle beğenimi kazandı diyebilirim.


Gülsha Ürünleri : Gülsha markasından Gül yağı ve Gül Suyu yer alıyor. Bu markayı ilk kez deneyimliyorum. Her ikisinin de farklı boylarda çeşitleri var. Gül yağının 10 ml 'lik hali ise 39.99 TL.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.