Alix Avien Shine Plus - Metalik Taupe Oje 2015

alix-avien-shine-plus-metalik-taupe-oje


Alix Avien Shine Plus Metalik Taupe Oje





Metalik Taupe (metallic taupe) kulağa ilginç geliyor ama Alix Avien 'in yeni imzası olan bu minik ojeye baktığımda, ilk aklıma gelen bu ara ton oldu. Kahverengi ojelere soğuk duran birini bile çekecek sıcaklıkta. Tırnaklarda çok şık bir duruş sağlıyor.


Alix Avien 'in kış koleksiyonunda çıkan bu minik şişesindeki metalik bitişli taupe rengi oje, oldukça özel bir kulvarda. Çünkü çoğu oje markasında bu ara rengi bulmak çok kolay değil. Taupe renginin griye çalan soğuk bir tonundan ziyade daha sıcağa yaklaşan kahverengi tarafında yer alıyor diyebilirim.


alix-avien-shine-plus-metalik-taupe-oje



Alix Avien 'in 550 numaralı ojesi, mini boy serisi olan Shine Plus 'ta yer alıyor. Serinin diğer ojeleri gibi minik bir fırçası mevcut. Rengini ilk katta vermese de 2-3 katta rahat bir kullanım sunuyor. Çünkü ojenin yapısı ince formda. Ve ayrıca Alix Avien ojelerinde insan sağlığına zararlı kimyasallar kullanılmıyor.



Alix Avien Shine Plus serisindeki oje fiyatları ise oldukça uygun, 1 lira civarında.
Bu ara tonlu ojeye mutlaka bir şans verin derim.



alix-avien-shine-plus-metalik-taupe-oje



* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.