Caudalie Beauty Elixir / Doğal İçerikli Güzellik İksiri

caudalie-beauty-elixir-yorum-kullananlar


Caudalie Beauty Elixir / Doğal İçerikli Güzellik İksiri





Caudalie bir doğal güzellik & bakım markası, Beauty Elixir ise onun en özel ve popüler ürünü, nam-ı değer güzellik iksiri. Güzellik iksirinin ilk buluşu da, güzellikleriyle ün salan ve dünyanın en güzel kadınlarının yer aldığı Macaristan 'dan ilham alınmış. Şöyle ki, Macaristan Kraliçesi Isabella 'nın bir güzellik iksiri varmış ve bu iksir sayesinde kendisinden tam 35 yaş genç olan Polonya Kralı 'nı kendisine aşık etmeyi başarmış. Dermatalog olan Dr. Hertzog bu hikayeyi keşfedince, o zamanlar pek bir yeni marka olan Caudalie 'nin kurucusu Mathilde Thomas ile paylaşmış. Uzun süren çalışmaların sonucu, modern dokunuş sağlanmasıyla Beauty Elixir (Güzellik İksiri) formüle edilmiş oldu.


Caudalie ürünlerine meraklıysanız, bu harika iksiri duymamanız mümkün değil. Çünkü kendisi hem 1996 yılından bu yana üretiliyor, hem de her saatte 16 ürün satılma istatistiğine sahip popülerlikte.


Beauty Elixir, yarı serum yarı tonik olan çok amaçlı doğal kokteyl formülüne sahip bir cilt bakım ürünü. Cildi yatıştırıcı benzoin, yenileyici mür, arındırıcı biberiye esansiyel yağı, sakinleştirici limonotu, canlandırıcı nane, yumuşatıcı portakal çiçeği, ışıltı verici gül ve tabii ki Caudalie 'nin imzalarından nemlendirici üzüm ekstresi bulunuyor.


Kült haline gelmiş bu güzellik iksirini, yorumlarımı paylaşmak adına bir süre kullandım. Ve tek kelime ile bayıldım! Su hafifliğinde ama içinde pek çok bitkinin doğal özleri bulunmakta ki zaten içieriğinin %99.4 'ü doğal.


Serum ve tonik karışımı olan bu üründe, beni en çok sevindiren nokta doğal içeriklerin oldukça uyumlu birlikteliğiyle cildin tüm isteklerine cevap veriyor oluşu oldu. Yoğun ve emilmeyen bir serumdan bıktıysanız, toniklerin o işe yaramaz gözenek sıkıştırma hikayesinden uzaklaşmak istiyorsanız, cildi sıkılaştırırken aynı zamanda cilde bakım yapan, yumuşaklık sağlayan ve en güzel noktası rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle buram buram ferahlatan böylesi bir ürün deneyimlemek istiyorsanız, en az benim kadar memnun kalacağınızdan eminim.


caudalie-beauty-elixir-kullananlar



Sabahları güne daha keyifli başlamanın ilk adımı olan bakım evresinde cildinize anında ışıltı katabilecek pratiklikte. Gece ise kendinizi uykuya teslim etmeden evvel cilt bakımı olarak kullanabileceğiniz güzellikte. Profesyonel makyözler tarafından Beauty Elixir 'i makyaj sabitleyici olarak kullanımı da söz konusu.


Mathilde Thomas, Beauty Elixir 'in moda dünyasında olan yakınlığını vurgulamak ve bu ikonik kült ürüne yeni bir kimlik kazandırmak için moda dünyasının ünlü isimlerinden, aynı zamanda bir Beauty Elixir fanı L'Wren Scott ile çalışarak sınırlı sayıdaki Limited Edition Beauty Elixir serisini yaratmış.



Cilde en ufak bir yağlandırma yapmayan, karma/yağlı ciltlerin de rahatlıkla kullanabileceği formda olan, anında ışıltı sağlayan & rahatlatan özelliği ve karşı koyulamayacak güzellikteki ambalajıyla benim cilt bakım ürünlerimde favorilerim arasına sağlam bir giriş yaptığını itiraf etmeliyim. Kullanmadan evvel çalkalayıp, belirli bir mesafeden yüze sıkılarak kullanılıyor. Dilediğiniz her an kullanıma uygun. Yoğun bir biberiye kokusu hakim. Paraben, Phthalate, Sülfat ve hayvansal içerikler bulunmayan içeriği cilt bakımına özen gösterenlerin sevebileceği doğal formülünde. Her kullanımda bana bu koku ferahlık veriyor. Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum ve bu aralar makyajsız cildime  "Ne güzel ışıldıyor cildin" iltifatını duymak, bir fondötenin zaferi değil, güzellik iksirim olan Caudalie Beauty Elixir 'in gücü. Kesinlikle tavsiye ediyorum ki ben de bundan sonra müdavimiyim.



Son olarak , Caudalie Beauty Elixir 100 ml fiyatı 105 Lira.
Caudalie yeniliklerini ve haberlerini takip etmek isterseniz Caudalie Facebook adresine bakınabilirsiniz.



Caudalie Beauty Elixir





* Tanıtım Ürünüdür.

Paylaş
, , , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.