Benri Makyaj Temizleme Diski - Peeling Etkili

benri-makyaj-temizleme-diski-peeling-etkili
Benri Makyaj Temizleme Diski Peeling Etkili



Gratis 'in kendi markası olan Benri 'de farklı kozmetik ürünleri mevcut ve bunlardan birisi de dillere pelesenk olan makyaj temizleme pamukları/diskleri. Bu kadar popüler olarak anılmasının nedeni ise hem uygun fiyata hem de kaliteli dokuya sahip olması. Disk şeklindeki pamuklarda en çok aranılan özellik kullanım sırasında darmadağın olmadan makyaj temizliğine yardımcı olma yönünü iyi yapabilmesi. Açıkçası benim için makyaj pamukları çok da önemli bir yerde değil, çünkü makyaj temizleme pamuklarına karşı özel bir heyecanım yok. İndirimlerde "mutlaka almalıyım, kaçırmamalıyım" demiyorum. Hatta açıkçası pamuk pamuktur benim için, hepsi sıradan malzeme gibi geliyor ama bu Benri o kadar çok seviliyor ki, bu heyecana bazen şaşırmıyorum değilim. Güzellik bloglarında ve Youtube kanallarında adını mutlaka duynuşsunuzdur.


Benri Makyaj Temizleme Diski Peeling Etkili
Benri Makyaj Temizleme Diski Peeling Etkili


Peeling Etkili Benri Makyaj Temizleme Diski, sanıyorum ki Benri 'nin yeni versiyonu ve dokusu çok kötü. Paketin içerisinde 40 adet makyaj pamuğu var. Peeling etkisi diye niye böyle bir gereksiz maceraya girmişler, bunu anlayamadım. Dümdüz üretilseymiş daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Çok sert bir dokusu var ve makyajımı çıkarmada cildime verdiği tuhaf his kötü. Ziyan etmemek adına sadece oje çıkarmada kullanmayı düşünüyorum. Ojeleri temizlerken çok yumuşak pamuklar tırnak kenarlarına yapışıp duruyor, böylesi sert bir pamuk bu konuda daha iyi iş görüyor. Marketlerde satılan Lux, Apak, İpek gibi markalardan da pamuklar alıyorum ve Benri ile aralarında muazzam bir fark göremiyorum. İhtiyacım olduğunda o an hangi market yakınımdaysa ondan bakınıyorum.


Böylesi bir pamuğun tek yapması gereken makyajı temizlemeye aracı olmak ama onu bile yapamıyor. Makyaj temizleme adına sert yapısından dolayı kullanışlı bulamadığım için bir daha alacağımı da sanmıyorum.


Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. çok güzel bir ürün muhakkak kullanmanızı tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.