Vanilya Club Aralık Kutusu

Vanilya-Club-Aralik-Kutusu-Kozmetik




Vanilya Club Aralık kutusunda, bu ay Goldwell, China Glaze, Nuxe, Lcn ve Betty Boop markaları ile ojeden yüz kremine, dudak balmından saç maskesine kadar pek çok ürüne yer verilmiş. Koşturmacalı geçen günlerden fırsat bulamadığım için, daha yeni yer verebiliyorum.


İlk ürün 60 saniyede şipşak bakım sunan Goldwell Saç Bakım Ürünleri 'nden Dualsenses Extra Rich Color Treatment ve kuru saçlara yönelik saçları daha parlak ve ipeksi görünüm veren onarıcı etkili şampuan Goldwell Dualsenses Rich Repair Shampoo. Maskenin 200 ml 'lik tam boy fiyatı 32 Lira ve şampuanın 250 ml 'lik tam boy fiyatı 24 Lira. Özellikle boyalı ve kuru saçlara hitap eden formda. Goldwell 'in bu maskesinin büyük boylarından 2 taneye sahip olduğum ve de memnun kaldığım bir ürün de olduğu için, seyahat boyunun çıkmasına sevindim. Seyahatlerde yoğun onarıcı bir maskenin benimle birlikte gelecek olması harika!


Fransız dermokozmetik markası olan Nuxe, son zamanlarda en sevdiğim markalardan biri olma yolunda. Hem bakım yapmanın keyfini yaşatıyor hem de ürünleri etkili formda. Vanilya Club'tan çıkmasına sevindiğim Nuxe Nuxellence Jeunesse - Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi anti-aging özelliğinde olup 50 ml 'lik boyutu 199 Lira.


China Glaze 'den tam boy bir oje ve Crackle Glaze koleksiyonuna ait. Yani çatlayan oje serisinden. Bendekinin numarası  #80763 ve ismi Platinum Pieces. Minik simleri bulunan bir gümüş rengi. Ojenin fiyatı 18 Lira.


LCN Olive Hande Kremi / Zeytin Özlü El kremi : Bu markayı ilk defa keşfediyorum. Light Curing Nails, el ve tırnak bakım ürünlerine kendini adamış bir marka olduğunu araştırınca gördüm. Silikon içermeyen bir forma sahip ki bu en önemli noktası. Tam boy ürünü 50 ml olup pompalı ambalajın pratikliğinde ve fiyatı 35 Lira.


Betty Boop Lipstick - Dudak Nemlendircisi : Betty Boop markası da yeni keşfettiklerimden. Renk veren bu dudak koruyucusu tam boy olarak gönderilmiş. Fiyatı 10 Lira.


Paylaş
, , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.