Golden Rose Mineral Bronz Pudra | Mineral Bronze Powder

golden+rose+mineral+bronze+powder




golden-rose-mineral-bronze-powder

Golden Rose Mineral Bronze Powder
Golden Rose Mineral Bronz Pudra




Golden Rose Mineral Bronze Powder, içinde mikro ışıltıları bulunan ancak yüzde bu ışıltılar belli olmadığı için makyajınızda hem kontür amaçlı hem bronzer olarak kullanabileceğiniz, açık ve koyu tonun bir arada bulunduğu pudra yapılı bir bronzer. Pudranın toplamda 01, 02 ve 03 numaralarında 3 farklı bronz renk seçeneği bulunuyor ve tanıtıyor olduğum 02 numaralı olan orta rengindeki bronz pudra.

golden+rose+mineral+pudra+kullananlar




golden-rose-mineral-pudra



Paraben içermeyen bu pudranın yapısı oldukça yumuşak. Yumuşak yapılı pudralar genelde tozutma sorunu yaşatmasına rağmen bu konuda rahatsız edici şekilde toz toz uçuşmuyor. Bronzer olarak makyajınızda hafif bir şekilde uygulamak doğal bir görüntü vereceği gibi, kontür amaçlı kullanımı da oldukça ideal. Sadece yüz makyajınızda değil, dekolte için de bronz görüntüyü vermek istiyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Rengini güzel veriyor oluşuyla birlikte yapay bir görüntü de bırakmıyor. 13 gram boyutunda ve şeffaf ambalajı sade & şık bir görüntüde. Ambalajının şeffaf oluşunu sevdim zira makyaj yaparken ürünleri açmadan görebilmek, (özellikle) sabah makyajları için oldukça pratiklik sağlıyor. Bazı pudraların ambalajları, açılıp kapanma kısımları sert olduğu için zorluk yaşatabiliyor, böyle bir problem oluşturmadığı gibi sağlamlık yönünden de gayet iyi ölçüde.


Ben en çok kontür amaçlı kullanıyorum ve bu haliyle gerçek anlamda beğendiğim bir pudra oldu. Golden Rose Mineral Bronze Powder fiyatı 25.50 TL. Her yerden temin edebileceğiniz gibi Golden Rose Store sitesinden de satın alabilirsiniz. Üstelik bu sıra, 25 Lira ve üzeri alışveriş yapanlara, öpücüklü Kiss makyaj çantası hediye. Bakınmak istiyorsanız şurayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.


golden-rose-mineral-bronze-powder-swatches




* Tanıtım Ürünüdür.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.