Göz Makyaj Fırçası / Jane Iredale Eye Shader Brush

goz-makyaj-fircasi-jane-iredale-eye-shader-brush

Jane Iredale Eye Shader Brush
Jane Iredale Göz Makyaj Fırçası




Jane Iredale, beni pudrasıyla kendisine hayran bıraktıran bir mineral makyaj markası ve onun ilk defa bir makyaj fırçasını kullanıyorum. Makyaj fırçaları, bir makyajın en önemli ekipmanları. Makyajı uygularken parmaklarımızı da kullanabiliriz elbette ancak özellikle göz makyajı için parmakla uygulama, farları homojen şekilde dağıtmada zorlaştırarak topak topak bir görüntü oluşmasına neden olur. İşini iyi yapan makyaj fırçaları sayesinde bir Mua elinden çıkmış makyaja imza atmayız belki ancak parmaklara kıyasla çok daha profesyonel bir görüntü elde etmemiz mümkün.


goz-makyaj-fircasi-jane-iredale-eye-shader-brush


Göz makyaj fırçalarından birisi olan Jane Iredale Eye Shader Brush, hem doğal kıllardan (markaya göre midilli kılı) hem de sentetik kıllardan oluştuğu için, toz ürünler kadar krem makyaj malzemelerinde de başarılı olmasını sağlıyor. Süper yumuşak yapıda olmamasına rağmen ortanın birkaç tık yukarısında yumuşak formda. Ben çok yumuşak fırçalardan yana değilim, fazla yumuşak fırçaların far dağıtma işleminde yeteri kadar iyi olmadıklarını düşünüyorum. Hatta bana kalsa, bu fırça biraz daha sert olabilirdi. Neyse ki yoğun ve kısa kıllara sahip olduğu için, göz makyajını gölgelemede başarıya ulaştırıyor.


makyaj-fircasi-jane-iredale-eye-shader-brush


Göz kapağının dış kısımlarını gölgelendirilmek üzere görevlendirilmiş küçük boyutlu bir karıştırma (blending) fırçası denebilir. Ama şekli itibari ile çok amaçlı olmakta. İsterseniz göz makyajı için dış V gölgesine kullanabilir, isterseniz göz pınarlarınıza aydınlatıcı uygulaması yapabilir, isterseniz de göz kapağanıza süreceğiniz farların geçiş kısmında daha doğal etki bırakma vazifesini yükleyebilirsiniz. Ayrıca makyajın bitimine yakın, daha yoğun durmasını istediğiniz veya hafif ışıltılı bir pigmentle makyajı daha canlı hale getirmek isterseniz de, göz kapağın ortasına vurgu rengini de, kısa ve yoğun kıllara sahip olmasından ötürü bu fırçayı kullanarak da rahatlıkla yapabilirsiniz. Mineral makyaj sevenlerdenseniz, uygun fiyatlarla kolayca erişebileceğiniz Kozmopoli 'den güvenle Jane Iredale alışverişi yapabilirsiniz.


jane-iredale-eye-shader-brush-reviews



Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.