Kalyon Tırnak Besleyici & Sertleştirici

kalyon-tirnak-sertlestirici-nail-hardener




kalyon-tirnak-sertlestirici-nail-hardener


Kalyon Tırnak Besleyici & Sertleştirici
Kalyon Nail Protective Hardener



Kalyon Tırnak Besleyici ve Sertleştirici bu ürün, uzun bir zamandır ününü duyduğum bir tırnak güçlendirici oje. Bugüne kadar denediğim tırnak güçlendiriciler arasında, benim için rakipsiz birinci Nature's Plus markasının olmuştu. Ancak Türkiye'de bulmak mümkün olmadığı için ben de alternatif markalara yöneldim. Rimmel London tarzı markaların tırnak güçlendiricisini de denedim. Ama zerre memnun kalamadım. En sonunda da uzun bir zamandır güzellik blogları ve forumlarında pek çok defa bahsedilen Kalyon Tırnak Sertleştirici 'yi bir Gratis Alışverişi 'nde edindim.



kalyon+tirnak+sertlestirici+nail+hardener


Kalyon Tırnak Sertleştirici Nasıl Uygulanır ?

Kalyon Tırnak Sertleştirici tam şeffaf yapıda bir tırnak bakım ürünü değil. Rakı beyazına yakın forma sahip. Ama ince yapısı olduğu için, ojeleri sürmeeden evvel de tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, sadece tek başına da tırnak bakımı adına sürebilirsiniz.


Kalyon Tırnak Sertleştirici Tırnaklarda Gerçekten Etkili mi ?

Tırnak kırılmaları, hem sağlık hem genetik yönünden farklı nedenlere bağlı olarak değişmekte. Eğer uzun süreli tırnaklarınızda kırılmalarınız var ise bunun daha kalıcı çözümleri için doktor desteği almanız şart. Kozmetiksel olarak tırnak bakımına destek adına bu tarz ürünleri kullanmayı benim gibi seviyorsanız, Kalyon bu konuda gayet iyi bir seçim. Ziyadesiyle memnun kaldım. Ancak bir Nature's Plus etkisi ve kalıcılığında değil. Buna rağmen, orta seviyedeki beklentimi başarıyla verdi. Hatta bitince yeniden alırım etkisinde. 3-4 Liralık fiyatıyla denenebilir ölçüde. Ben Gratis'ten edindim. Çoğu kozmetik mağazalarında ve internet sitelerinde satılmakta.



kalyon+tirnak+sertlestirici+nail+hardener


Paylaş
, , , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.