Vanilyalı Lipbalm / Now Foods Solutions Vanilla LipBalm

Now-Foods-Solutions-Completely-Kissable-Lip-Balm-Vanilla





Now-Foods-Solutions-Completely-Kissable-Lip-Balm-Vanilla


Now Foods Solutions Completely Kissable Lip Balm Vanilla
Vanilyalı Lip Balm



Uzun bir süre Omega 3 haplarını kullandığım Now Foods, kişisel bakım ürünleriyle de gözde markalarımdan birisi. Diş macunundan, bitkisel cilt bakım yağlarına ve hatta şampuanlarına kadar pek çok ürünü elimde mevcut ve ciddi anlamda sevdiğim markalar arasında yer alıyor.


Özellikle fiyatlarının uçuk olmayışı, organik sertifikalı ürünlere birkaç dolar fiyat politikası, bunun üzerine de Amerika'nın test ve onay mercisinin bizim ülkedeki seviyesinin çok çok üstünde olması, bu markaya güvenimi fazlasıyla kazandırıyor. Açıkçası ben bu beklentiyle Doa Kozmetik 'e yönelmiştim. Büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım, neyse ki müşteriye saygısı yönünden iyiydi. (bkz : doa kozmetik ve para iadesi)


Now Foods, kişisel bakımdaki skalası Now Solutions olarak yer veriyor. Completely Kissable LipBalm çeşitlerinden bir diğer Naneli Lipbalm 'ını şurada tanıtmıştım. Benim bu zamana kadar kullandığım, doğal içerikli en iyi lipbalmım olduğunun altını çizmiştim.


vanilyali-lipbalm-organik-icerikli


Bu sefer tanıtıyor olduğum Vanilla LipBalm isminde, vanilya aromalı bir dudak koruyucu balmı. Dudakları nemlendirme başarısı orta seviyede olmakla beraber tüm gün dudaklara yetmiyor. Tabii bu nem ihtiyacınıza göre değişir. İçeriği çok temiz ve geçtiğimiz yıllarda daha popüler olan şimdi ise popülerliği biraz azalan Shea Yağı (Shea Butter) da bulunuyor.


Vanilya aroması, hayal kırıklığına uğratacak düzeyde ne yazık ki. Hiç yok ya da benim beklentimi karşılayamadı. Ben tatlı bir vanilya aroması olacağını düşündüm. Shea Yağı (Shea Butter) içeriği olan cilt bakım ürünlerimde o bildik koku hakim. Bir vanilya sever olarak, tatlı aromalarla karşılaşacağım beklentisiyle edinmiştim. Tek iyi yanı, rujların altına sürülmeye müsait, rujun formunu bozmuyor. Çabuk emiliyor ve dudakları parlak göstermiyor. Ki öyle olanları fazla sevemiyorsanız benim gibi, bu durum hoşunuza gidebilir.


Genel olarak, bir diğeri yani Peppermint Lipbalm hem nemlendirme hem aroma olarak Vanilla olanından daha başarılı. Orta düzey bir lipbalm fakat doğal içerikli olduğu için, bu manada tercih edilebilir özellikte. Fiyatı ise 1 veya 2 $ arasında.




Paylaş
, , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.